HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tenis öğretmeni 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi

15 yaşındaki öğrencisi ile defalarca ilişkiye girdiği ve öğrencisi ile birbirlerine çıplak fotoğraflar yolladığı ortaya çıkan 27 yaşında Katherine Harper isimli tenis öğretmeni çalıştığı okuldaki görevinden uzaklaştırıldı. Öğretmenin telefonuna el koyan polis telefonda yaklaşık 76 cinsel içerikli mesaj buldu. Öğrencinin ise okul yöneticileri tarafından sorgulandığında ağlayarak öğretmeni ile ilişki yaşadığını kabul ettiği belirtildi.

Tenis öğretmeni 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi

Öğrencisiyle hem kendi evinde hem de öğrencisinin evinde ilişkiye girdiği ortaya çıkan öğretmen okul yönetimi tarafından polise ihbar edildi.

27 yaşındaki öğretmen Katherina Herper, önce öğrencisiyle cinsel içerikli mesajlaştı daha sonra öğrencinin evinde ilişkiye girdi.

Maçlarda ayrıca amigoluk yapan öğretmen reşit olmayan öğrenci ile ilişkiye girme suçlaması ile okuldaki görevinden uzaklaştırıldı.

AĞLAYARAK İLİŞKİYİ KABUL ETTİ

Öğrencinin ise okul yöneticileri tarafından sorgulandığında ağlayarak öğretmeni ile ilişki yaşadığını kabul ettiği belirtildi. Öğretmen hakkındaki soruşturma devam ediyor.


En Çok Aranan Haberler