HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TIME 100'de Gül var, Erdoğan yok

TIME dergisinin "2014'ün En Etkili 100 İsmi" anketinde aday gösterilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk 100 isim arasında yer alırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan listeye giremedi.

TIME 100'de Gül var, Erdoğan yok

ABD’nin saygın dergilerinden TIME’ın her sene düzenlediği ‘Yılın En Etkili 100 ismi’ listesi için internet üzerinden yapılan oylama sona erdi. TIME'ın en etkili 100 kişi için aday gösterdiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan da bulunuyordu. Ancak yapılan oylama sonucunda, iki liderden sadece Cumhurbaşkanı Gül, ilk 100'e girebildi.

Dergi şimdi 100 kişilik listedeki adaylar arasında internet üzerinden yeni bir oylama yapacak.

TIME her yıl iyi ya da kötü anlamda en çok gündem yaratan ismi seçmek için internet üzerinden halk oylaması yapıyor ancak nihai kararı editörler veriyor.

TIME geçen yıl Papa Françesko'yu "Yılın Kişisi" seçmişti. Mısır'da Muhammed Mursi'yi deviren darbenin liderliğini yapan dönemin Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi'nin birinci geldiği okuyucu anketinde, ikinci sırada ise Başbakan Erdoğan yer almıştı. Erdoğan'ı ABD'li şarkıcı Miley Cyrus takip etmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler