HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trump, bu kez eşinin elini tutabildi

Yaşadıkları 'el ele tutuşma' krizleriyle gündemden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, Sicilya'da uçaktan indikleri sırada el ele görüntülendi. Melania Trump'ın elini tutmak isteyen eşini 'terslediği' anlar özellikle sosyal medyada gündem yaratmış ve ikilinin arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşulmaya başlanmıştı. Çift başkanlık uçağı Air Force One'dan indikleri sırada ilk defa el ele görüntülendi.

ABD başkanı seçildikten sonra ilk yurtdışı gezisini gerçekleştiren Donald Trump ve eşi Melania Trump arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşuluyordu. Öyle ki Melania Trump'ın elini tutmak isteyen eşini 'terslediği' anlar gündem olmuştu.

Ancak, çift, G-7 zirvesinden önce geldikleri Sicilya'da başkanlık uçağı Air Force One'dan indiği sırada ilk kez el ele görüntülendi.

Trump'ın İsrail'de uçaktan indikten sonra kırmızı halıda yürürken kameralara yansıyan 'reddedilme' görüntüleri hafızalardayken, çift arasında bir kriz de İtalya'da yaşanmıştı. İtalya'da uçaktan indikleri sırada eşinin elini tutmak isteyen Donald Trump, eşi tarafından reddedilmişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler