HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trump, ilk hangi ülkelere gideceğini açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, ilk yurt dışı seyahatlerini nereye yapacağını açıkladı. Yeni seçilen ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, ilk yurt dışı temaslarını yapacağı ülkelerle ilgili bilgi verdi. Trump, Beyaz Saray'daki konuşmasında, ilk yurt dışı ziyaretlerini mayıs ayı sonunda Vatikan, İsrail ve Suudi Arabistan'a yapacağını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, ilk yurt dışı ziyaretlerini İsrail, Vatikan ve Suudi Arabistan'a gerçekleştireceğini açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da yaptığı konuşmasında, ilk yurt dışı ziyaretlerini Mayıs ayı sonunda, İsrail, Vatikan ve Suudi Arabistan'a gerçekleştireceğini açıkladı.

22 Mayıs'ta İsrail'e ziyaret gerçekleştirecek olan Trump, CumhurbaşkanıReuven Rivlin ve Başbakan Benjamin Netanyahu ile görüşecek. Trump, DEAŞ ve diğer terörist gruplar tarafından ortaya atılan tehditleri ve bölgesel konuların, İsrail liderleriyle görüşüleceğini söyledi. Daha sonra Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşecek olan Trumpİsrail-Filistin arasındaki barışa yönelik konuların ele alınacağını belirtti.

AA


En Çok Aranan Haberler