HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TSK'dan son dakika El Bab açıklaması: 18 IŞİD'li öldürüldü

TSK'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Fırat Kalkanı Harekatı'nda 150 IŞİD hedefi vuruldu. 18 IŞİD'li etkisiz hale getirildi, 37 IŞİD'li yaralandı.

Türk jetleri El Bab ve Bzagah'taki IŞİD (DEAŞ) hedeflerini vurdu. Rus Savaş uçakları da El Bab'da IŞİD hedeflerini vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye'de dünkü çatışmalar ve topçu atışları sonucu 18 IŞİD üyesinin etkisiz hale getirildiğini, çoğu ağır 37'sinin de yaralandığını bildirdi.

'BİR ÇOK HEDEF KULLANILAMAZ HALE GETİRİLDİ'

TSK'dan yapılan açıklamada, hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 150 IŞİD hedefinin, ateş destek vasıtaları ile yapılan atışlar sonucunda baskı altına alındığı, bir çok hedefin kullanılamaz hale getirildiği vurguladı.

TSK'ya ait uçaklar tarafından, Bab ve Bzagah'da bulunan IŞİD hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekâtı sonucunda; barınma yeri ve cephanelik olarak kullanılan toplam dört hedefin imha edildiği kaydedilen açıklamada, El Bab'ın güneybatısında yer alan Dayr Kak bölgesinde bulunan IŞİD unsurlarının da Rus hava taarruzu ile etkisiz hale getirildiği vurguladı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler