HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Bakan'a önce hakaret etti sonra düzeltti

Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu’nun İngiliz üyesi Andrew Duff, Twitter üzerinden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'na hakaret etti, daha sonra da bunu fark edip mesajını düzeltti

Türk Bakan'a önce hakaret etti sonra düzeltti

Duff Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Türkiye'nin kendi alan adresini oluşturmayı düşünebileceği ve www yerine ttt gibi bir sistemin kurulacağı önerisini Twitter'dan paylaşırken önce Bakan Elvan'a hakaret etti.

Duff daha sonra bunu fark edip hemen düzeltti ve aynı mesajı bu sefer "Bu adam belli ki aptal değil" ifadeleriyle paylaştı. Ancak Duff'ın yaptığı bu gaf, çoktan internet takipçilerinin dikkatini çekti.

Duff geçtiğimiz günlerde AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla da internet üzerinden gerginlik yaşamıştı. Duff, Avrupa Komisyonu’nun Genişlemeden Sorumlu Komiseri Stefan Füle’yi de dahil ederek paylaştığı bir tweet'te “Türk AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu beni Gülen tarafından satın alınmakla suçladı. Şüphesiz bunu daha sonra kanıtlayabilir” diye yazmıştı. Duff, Çavuşoğlu'nun kendisinden özür dilemesini ya da bir açıklamada bulunmasını istemişti. Toplantıda konuşan Çavuşoğlu ise Duff'ın tweet'ine "Andrew Duff, size bunu böyle iletenler yalan söylemişler. Kimseyi de suçlamam mümkün değildir" sözleriyle yanıt vermişti.

En Çok Aranan Haberler