HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk garson Suudi Arabistan'da idam edildi

34 yaşındaki Türk garson Ali Ahmet Ağırdaş çalışmak için gittiği Suudi Arabistan'da idam edildi. Ali Ahmet Ağırdaş'ın idam edilmesi, Hatay'daki ailesini de üzüntüye boğdu.

Türk garson Suudi Arabistan'da idam edildi

34 yaşındaki Ali Ahmet Ağırdaş, 2006'da Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’a çalışmaya gitti. Burada bir lokantada garson olarak işe başlayan Ağırdaş, bir süre sonra uyuşturucu deposuna yapılan baskında yakalanıp, tutuklandı. Riyad mahkemelerince yargılanan Ağırdaş, 2008'in mayıs ayında idam cezasına çarptırıldı.

34 yaşındaki Türk garsonun idam cezasının infaz edildiği haberi dün Türkiye'ye ulaştı. Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'nın Türk uyruklu Ali Ahmet Ağırdaş'ın idam edildiğini duyurması üzerine Harbiye Mahallesi'ndeki evinde büyük acı yaşandı. Haberi alan aile yakınları ve tanıdıkları Ali Ahmet Ağırdaş’ın Hatay’da bulunan evine gelerek aileye taziyede bulundu.

Bu arada, Ağırdaş'ın yakınları basın mensuplarına tepki gösterdi.İdam cezasına çarptırılan Ali Ahmet Ağırdaş’ın cenazesinin Suudi Arabistan'da olduğu ve gerekli işlemlerin ardından Hatay’a getirilerek toprağa verileceği kaydedildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler