HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk genci başından vurularak öldürüldü

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da, göçmenlerden oluşan bir çeteyle ilişkisi olduğu belirtilen 21 yaşındaki Ozan Özcan, aracına binerken öldürüldü.

Türk genci başından vurularak öldürüldü

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da aracına binerken kimliği bilinmeyen kişiler tarafından tek kurşunla vurulan 21 yaşındaki Türk genci, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kopenhag Herlev'de meydana gelen olayda, 21 yaşındaki Ozan Özcan, arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra aracına binerken kimliği bilinmeyen kişiler tarafından başından tek kurşunla vuruldu.

Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmaya çalışılan genç yolda öldü.

Emniyet yetkilileri, gencin, göçmenlerden oluşan bir çetenin üyesi olduğunu ancak cinayetin bu durumla ilgisinin olup olmadığının bilinmediğini bildirdi.

Olay yerinde boş bir kovan ve uzaklaşırken plakası alınamayan küçük bir siyah araba olduğu bilgisi bulunan polis, olayla ilgili incelemeyi sürdürüyor.

Ozan Özcan'ın yakın çevresi, ailesi Konyalı olan gencin geçmişte bir çeteyle ilişkili olduğunu ancak bir süredir bu çevreden uzak durduğunu belirterek, "Evlilik hazırlıkları yapıyordu. Olaydan birkaç saat önce düğün için tutacağı salonun kirasını ödemek için görüşmeye gitmiş. Yaşasaydı haftaya düğününü yapacaktı" dediler.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler