HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk kadın ajandan vekille lezbiyen ilişki

Türk kadın ajan ABD'li kadın vekille lezbiyen ilişkiye girerek çok gizli bilgileri çaldı.

Türk kadın ajandan vekille lezbiyen ilişki

Türk kadın ajanABD'li kadın vekille lezbiyen ilişkiye girerek çok gizli bilgileri çaldı'

Amerika'da Türk ajanlarının Beyaz Saray'a kadar girdiğini, ABD'nin nükleer sırlarını elde ettiğini iddia ederek tüm dikkatleri üzerine çeken, ayrıca FBI'da çalıştığı sırada elde ettiği bilgileri basınla paylaşarak ABD'de siyasetinin en ünlü "Whistleblower"ı olan Sibel Edmonds, yine ortalığı karıştırdı..

Edmonds, ülkenin ünlü dergisi " The American Conservative"e verdiği röportajda, bir Türk kadın ajanın, 2000'de İllionis'in demokrat kadın milletvekili Jan Schakowsy ile lezbiyen bir ilişki yaşamayaya başladığını böylece Türk ajanlarının bu milletvekilini kullanarak hem ermeni tasarısının geçmesini engellediklerini, hem gizli sırlara erişmeye çalıştıklarını hem de Schakowsy'yi kendi çıkarları için kullandıklarını söyledi.

Edmods dergiye verdiği röportajda " Türk ajanları onunla ilgili belge ve bilgi toplarken, Schakowsy'nin lezbiyen olduğunu öğrendi. Hemen bir kadın ajanı, onu baştan çıkarması için gönderdiler. Annesi ölünce, bu kadın ajan onunla daha yakın dost oldu. Ajan, Schakowsy'nin duygusal zayıflığından yararlandı.

Sonra da Schakowsy'nin evinde birlikte olmaya başladılar. Bu evde herşey gizli kameralarla kayda alındı. Daha sonra da bu görüntüler, şantaj yapmak için kullanıldı" diye konuştu.

Derginin "kim korkar Sibel Edomods'tan" kapağıyla verdiği haber, Amerikan siyaset bloglarını altüst etti. Başta Gawker, Zimbio, Examiner olarak ABD'nin ünlü siyaset blogları, habere büyük ilgi gösterdi..

Edmonds dergiye verdiği röportajda, "Peki Türk ajanları bunları neden yaptı" sorusuna da şu yanıtı verdi: " Böylece Jan Schakowsky ve kocası Robert Creamer'ı kendi çıkarları için kullanacaklardı. Illionis'de Türk ajanlarının kirli işlerini takip edeceklerdi" dedi. Edmonds, daha önce bir başka Illionis milletvekili Demokrat Dennis Hastert'ın da Türk ajanlarından para aldığını ve Türk ajanlarının işlerine yardım ettiğini öne sürmüştü. Daha önce Ermeni tasarısına destek veren Hastert, bir süre sonra bu tasarıdan desteğini çekmişti. Şimdi de Dickstein Shapiro adında bir lobi kuruluşunda Türkiye için çalışıyor!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler