HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uçakta yine kavga var: Yumruklar havada uçuştu!

Her geçen gün yeni bir 'uçakta yolcu kavgası' haberi geliyor! Son haber ise Japon Havayolları All nippon Airways'ten geldi! Japon havayolu şirketi All Nippon Airways'in (ANA) Tokyo'dan Los Angeles'a sefer yapacak olan uçağında iki yolcu yumruk yumruğa birbirine girdi. Yolcuların birbirlerine girdiği ve yumrukların havada uçuştuğu saldırıda kavgaya karışan iki yolcu da tutuklandı.

Japonya'nın başkenti Tokyo'dan Los Angeles'a sefer yapan uçakta yumruklar havada uçuştu. Uçaktaki alkollü bir yolcunun sözlü saldırılarıyla çıkan kavganın ardından iki erkek yolcu birbirine girdi. Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Narita Havalimanı'nda Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentine gitmeye hazırlanan uçakta iki yolcu birbirine yumruk atmaya başladı.

Yolcuların yumruklaşmasının ardından uçağa emniyet görevlileri çağrıldı.

Kavgaya karışan iki yolcu da tutuklandı.

Tokyo-Los Angeles seferi yaşanan olay nedeniyle uçuş gecikmeli olarak gerçekleşti.

DIŞARI ÇIKARILAN YOLCU TEKRAR GERİ DÖNDÜ

Saniye saniye kaydedilen görüntülerde personelin kavgaya müdahale etmesi sonucu ortalığın sakinleştiği görüldü. Habertürk'de yer alan habere göre, olayın ardından Amerikalı olduğu belirtilen alkollü yolcu kabinden dışarı çıkarıldı, kısa bir süre sonra geri döndü.

PERSONELE SALDIRINCA GÖZALTINA ALINDI

Hırsını alamayan alkollü yolcu, kavga ettiği kişiye tekrar saldırmak istedi. Fakat geri dönen yolcu, diğerinin yumruğuyla yere serilince kavga sona erdi. Bu sefer de bir personelin boğazını sıkan alkollü yolcu, uçaktan indirilmesinin ardından gözaltına alındı.


En Çok Aranan Haberler