HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UFO görüntülerinin ardındaki büyük iddia

Kudüs’te, kutsal tapınağın üzerinde görüntülenen ve UFO olduğu düşünülen bir cisim, tüm dünyada uzaylıların varlığı hakkında yeni bir tartışma başlattı.

UFO görüntülerinin ardındaki büyük iddia

Dahası, görüntülenen cismin İsrail'e ait bir hava aracı olabileceği iddiası ortaya atıldı.

Hem Müslümanlar, hem de Yahudiler tarafından kutsal kabul edilen Kubbet-üs Sahra üzerinde uçan cisme ait görüntüler, dünyanın en büyük video paylaşım sitesine düşerken, dünya genelinde büyük merak ve heyecan uyandırdı.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/en-eski-ufo-fotograflari-en-eski-ufo-fotograflari/2133/45282/sayfa/1/)

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/en-eski-ufo-fotograflari-en-eski-ufo-fotograflari/2133/45282/sayfa/1/)

Görüntülerde, Kubbet-üs Sahra’nın tepesinde parıldayan bir küre görülüyor. Küre, büyük bir süratle göğe yüsekliyor, ardından tekrar alçalıyor. Görüntülerin sonunda, çok büyük bir süratle yok oluyor.

Kudüs’te çekilen görüntülerin en büyük özelliği, farklı açılardan kaydedilmiş olması. Cumartesi'yi Pazar’a bağlayan gece, yerel saatle 01:00’de çekilen görüntüler, birkaç gün içinde internette yüzbinlerce insan tarafından izlendi.

'ÇEKİLEN EN ETKİLEYİCİ GÖRÜNTÜLER'

İngiltere Savunma Bakanlığı yapmış olan, UFO araştırmacısı Nick Pope, Kudüs’te çekilen görüntülerin “bugüne dek elde edilen en etkileyici görüntüler olduğunu” ifade etti.

Pope, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, “Eğer bu görüntüler gerçek değilse, gerçekten çok iyi planlanmış ve koordine edilmiş bir hile olduğunu söylemek gerekir. Böyle bir şeyi çekmek için sahte olduğunu fark ettirmeyecek unsurları ortadan kaldırmak kolay değil” dedi.

[UFO görüntülerinin ardındaki büyük iddia](https://www.mynet.com/ufo-goruntulerinin-ardindaki-buyuk-iddia-2692705-myvideo "UFO görüntülerinin ardındaki büyük iddia") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video") **İSRAİL TEKNOLOJİSİ Mİ?** Pope, UFO olduğu düşünülen cismin aniden göğe sıçrarmış gibi müthiş bir süratle yükselmesini, aracın mürettebatsız olabileceğine bağladı: “İsrail ordusunun çok üstün teknolojiye sahip insansız hava araçları (UAV) olduğunu biliyoruz… Eğer bu bir UAV ise insanlar tarafından üretilmiş en gelişmiş teknolojiyi içerdiğini söyleyebilirim.”
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler