HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ukrayna'da devlet başkanının eşinden askerlere kıyafet yardımı

Ukrayna'da devlet başkanının eşi Marina Poroşenko, gönüllü yardım kuruluşları tarafından toplanan kıyafetleri, doğudaki operasyonda yer alan askerlere teslim etti.

Ukrayna'da devlet başkanının eşinden askerlere kıyafet yardımı

Ukrayna Devlet Başkanının eşi Marina Poroşenko, Savunma Bakanı Stepan Poltorak ve Gönüllüler Konseyi temsilcisi David Arahamiya arasında, doğudaki askerlere yardımların ulaştırılmasında işbirliğine ilişkin memorandum imzaladı.

Ülkenin doğusundaki askerlere yardım yapılması ve ulaştırılmasını, bu yardımların daha verimli kılınmasını öngören işbirliği memorandumunun imzalamasının ardından basına açıklama yapan Marina Poroşenko, söz konusu işbirliği memorandumunun, doğudaki askerlere yardımların ulaştırılmasını daha verimli kılacağını ifade etti.

Savunma Bakanı Poltorak da gönüllü kuruluşların desteğiyle silahlı kuvvetlere yapılan yardımların arttığını ve bu yardımların hedefe ulaşmasının da temin edildiğini kaydetti.

İmza töreninin ardından, Marina Poroşenko, ülkedeki gönüllü kuruluşlar tarafından toplanan kışlık kıyafetleri doğudaki terörle mücadele operasyonunda yer alan askerlere göndermek üzere yetkililere teslim etti. (AA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler