HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2017 ALES sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES'in açıklanması niye bu kadar sürüyor?

ALES sonuçları için adayların uzun bekleyişi hala devam ediyor ki adaylar ALES'in neden hala açıklanmadığını merak ediyor. Peki ÖSYM'nin sınav takvimine göre ALES sonuçları ne zaman açıklanacak? Akademik eğitimlerini sürdürmek veya akademik kadrolara başvurmak isteyenler ihtiyaç duydukları ALES puanını alıp alamadıklarını ne zaman öğrenebilecekler? İŞte ALES sonuçları ilanı ile ilgili detaylar...

2017 ALES sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES'in açıklanması niye bu kadar sürüyor?

ALES sonuçları ne zaman açıklanacak. 7 Mayıs tarihinde yapılan ALES'e giren adayların aklında o tarihten bu yana bu soru var. Bu soruya cevap alanların merak ettikleri diğer bir soru ise ALES sonuçlarının açıklanmasının ne kadar bu kadar süre aldığı... ALES sonuçları için bekleyiş sürüyor ve ÖSYM'nin takvimine göre bu bekleyişin sona ermesine epey bir süre var.

ÖSYM'nin verdiği bilgilere ALES sonuçları 8 Haziran tarihinde yapacak. Sınav ile sonuçları arasında 1 aylık süre olduğunu öğrenen adaylardan kimileri YGS gibi daha çok katılımlı sınavların sonuçları çok daha kısa sürede açıklayan ÖSYM'nin ALES açıklaması niye bu kadar sürüyor sorusu geliyor. Ancak ALES sonuçlarının açıklanmkasının neden bu kadar sürdüğüne dair bir bilgi şu an bulunmuyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler