HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

9-10 Aralık 1. Dönem AÖL sınav yerleri belli oldu mu? Açık Lise sınav yeri sorgulama nasıl yapılır?

MEB, AÖL yani Açıköğretim Lisesi 2017 1. dönem sınavının 9-10 Aralık tarihlerinde yapılacağını duyurmuştu. Ancak henüz AÖL öğrencilerinin sınava nerede girecekleri belli olmadı. MEB'den haber bekleyen öğrenciler AÖL sınav yerleri belli oldu mu merak ediyorlar?

9-10 Aralık 1. Dönem AÖL sınav yerleri belli oldu mu? Açık Lise sınav yeri sorgulama nasıl yapılır?

2017 yılının 1. dönem Açıköğretim Lisesi sınavı bu hafta sonu yani 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınav öncesinde öğrencilerin nerede sınava gireceklerinin açıklanması ve sınava giriş belgelerinin erişime açılması gerekiyor. Peki 1. dönem AÖL sınav yerleri ne zaman belli olacak ve sınav yeri sorgulama nasıl gerçekleştirilecek.

MEB'in açıklamasına göre öğrenciler sınava nerede gireceklerini aol.meb.gov.tr adresinden yapılacak duyuru ile öğrenebilecekler. Duyuru gerçekleştirildiğinde AÖL sınav yeri sorgulama sayfasına direkt bağlantıyı haberimizde de bulabileceksiniz.

3 OTURUM YAPILACAK

AÖL sınavları kapsamında 3 oturum gerçekleştirilecek. İlk iki oturum 9 Aralık 2017 Cumartesi üçüncü oturum da 10 Aralık Pazar günü yapılacak. KKTC'deki öğrenciler AÖL sınavlarında 1. oturama 08.30'da ikinci oturuma 13.00'da başlayacaklar. 10 Aralık'Taki 3. oturum ise 08.30'da başlayacak

SINAV ÖNCESİ AÖL DENEME SINAVLARI İLE KENDİNİZİ SINAYIN

AÖL 2017 1. dönem sınavlarına hazırlanırken ne durumda olduğunuzu çıkmış soruların yer alddığı deneme sınavları ile ölçebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantı ile ulaşabileceğiniz AÖL çevrimiçi yani online testler sayfasında "Dersini Seç" menüsünü kullanıp istediğiniz dersin testine ulaşabilirsiniz.

AÖL online deneme sınavları için tıklayınız

Testler daha önceki Açık Öğretim Okulları sınavlarında çıkmış sorulardan oluşmaktadır. Güncellenen sitemiz mobil(Tablet, Telefon) uyumludur. Yeni müfredatla veya ders notları ile uyumlu olmayan tesler belirtilmiştir. Sınavlara hazırlanırken web sitemizde içerikleri bulunan ders notlarını esas almanız gerekmektedir.
Çevrimiçi testler bünyesindeki derslerin listesi "DERS SEÇ" bölümünde listelenmektedir. Öncelikle hangi dersten test çözmek istiyorsanız o dersi seçip "DEVAM" butonuna tıklayınız. Seçilen dersin bünyesinde, kaç tane test varsa "TEST SEÇ" bülümünde listelenecektir. "TEST SEÇ" bölümündeki testlerden bir tanesini seçip "DEVAM" butonuna tıklayınız. Daha sonra oluşan butona tıkayıp testi başlatabilirsiniz. Testi bitirmek için sayfanın sonundaki "TESTİ BİTİR" butonuna tıklayıp, testin değerlendirmesini gelen sayfanın altında görebilirsiniz.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler