HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihi ne zaman sona erecek?

AÖF kayıt yenileme işlemlerinde sona geliniyor. AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır merak ediliyor. AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinde son gün ne zaman? İşte AÖF kayıtları ile ilgili detaylar...

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihi ne zaman sona erecek?

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır merak ediliyor. AÖF kayıt yenileme için adaylar son başvuru tarihini kaçırmamak üzere işlemlerini hızlandırdı. Peki AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihi ne zamana kadar devam edecek?

AÖF KAYIT YENİLEME

AÖF kayıt yenileme için az bir zaman kaldı. 2017-2018 öğretim yılından itibaren, kaydını yenileten öğrenciler tüm ders seçimlerini artık kendileri yapacak ve 45 AKTS krediye kadar ders seçebilecek. Dolayısıyla, kaydını yenileten öğrenciler ilk olarak derslerini seçecek. Daha sonra seçtiği derslere göre hesaplanan ücreti yatıracak ve kaydını tamamlamış olacak. Böylece, öğrencinin ayrıca bağlı bulunduğu Açıköğretim Bürosuna gitmesine gerek kalmayacak. 2017-2018 öğretim yılı itibariyle, Açıköğretim Sisteminde artık istediğiniz dönemden ders seçebileceksiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta; örneğin seçtiğiniz derslerden biri 3. yarıyıl dersi ise 5. yarıyıla kadar ders seçebilirsiniz.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ

AÖF kayıt yenileme uzatıldı. AÖF kayıt yenileme için son gün 13 Ekim Cuma günü olarak belirlendi. Güz dönemi AÖF kayıt yenileme işlemlerinde adayların izlemesi gereken basit birkaç adım var.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz:
-Kredi Kartı/Banka Kartı İle Ödeme
-(Ders seçimi işleminizi yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapamazsınız.)
-İnternet Bankacılığı ile Ödeme
-ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)
-Mobil Bankacılık ile Ödeme
Kayıt yenilemenin son günü olan 06 Ekim 2017 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23.30’a kadar ödeme yapılabilecekti

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler