HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF ders seçimi nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme için son gün bugün. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) için merakla beklenen kayıt yenileme tarihi belli olmuştu. Bugün AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF kayıt yenileme tarihini merak eden öğrenciler için önemli olan bilgi sonunda geldi. Peki AÖF ders seçimi nasıl yapılır? İşte 2017 - 2018 dönemi AÖF kayıt yenileme detayları...

AÖF kayıt yenileme için son gün! AÖF ders seçimi nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yani bilinen kısa adıyla AÖF kayıt yenileme için bugün son gün. Öğrencilerin merakla beklediği AÖF kayıt yenileme tarihi açıklanmayı bekliyordu. Üniversite eğitimine AÖF'ten devam eden öğrenciler 2017- 2018 dönemi AÖF kayıt yenileme için son güne gelindi. Peki AÖF ders seçimi nasıl yapılır?

AÖF KAYIT YENİLEME

Yeni dönemde Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerine kayıt yenileme işlemi yapacak olan öğrenciler 26 Eylül ile 06 Ekim tarihleri arasında internet üzerinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekti. AÖF kayıt yenileme 13 Ekim tarihine kadar uzatıldı. AÖF kayıt yenileme için son gün bugün.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Güz dönemi vize sınavı; 25 Kasım 2017 tarihinde başlıyor, 26 Kasım 2017 tarihinde sona eriyor.

Güz dönemi final sınavı; 13 Ocak 2018 tarihinde başlıyor, 14 Ocak 2018 tarihinde sona eriyor.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Bahar dönemi vize sınavı; 14 Nisan 2018 tarihinde başlıyor, 15 Nisan 2018 tarihinde sona eriyor.

Bahar dönemi final sınavı; 2 Temmuz 2018 tarihinde başlıyor, 3 Temmuz 2018 tarihinde sona eriyor

AÖF DERS SEÇİM İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

AÖF ders seçim işlemi üç aşamadan oluşmaktadır:

-Birinci aşamada aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir.

-İkinci aşamada ders seçim işlemi yaparak alacağınız ve bıraktığınız dersleri belirleyeceksiniz.

-Üçüncü ve son aşamada ise yaptığınız ders seçim işlemini onaylamanız istenecektir. Yaptığınız ders seçim işlemini onaylamadığınız takdirde, ders seçim işleminiz geçersiz sayılacaktır. Ders seçimi işleminde değişiklik yapan öğrencilerin, en son onayladığı ders seçim işlemi geçerli olacaktır ve ödeme bilgileri buna göre oluşacaktır. Ödeme yapıldıktan sonra ders ekle/sil işlemi yapılması mümkün değildir

Ders seçim işlemini tamamlayan öğrenciler, bilgi amaçlı olarak 2017-2018 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme bilgi dökümü sayfasının çıktısını alabilirler. bu sayfada öğrencilerin ders ekle/sil işlemi sonucunda; alacağı dersler, bıraktığı dersler, ödeme bilgisi, sınav merkezi değişiklik tarihleri ve sınav tarihleri bilgileri yer almaktadır.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler