HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AÖF yatay geçiş başvuruları devam ediyor mu? AÖF yatay geçiş nasıl yapılır?

AÖF yatay geçiş başvuruları devam ediyor mu konusu sorulmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından yayımlanan duyuruda AÖF yatay geçiş başvurularının başladığı ifade edildi. Peki AÖF yatay geçiş başvuruları devam ediyor mu? AÖF yatay geçiş nasıl yapılır? İşte detaylar...

AÖF yatay geçiş başvuruları devam ediyor mu? AÖF yatay geçiş nasıl yapılır?

AÖF yatay geçiş başvuruları devam ediyor mu sorusu sorulmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin beklediği AÖF yatay geçiş başvuruları kritik öneme sahip. Anadolu Üniversitesi resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruya göre İktisat ve İşletme Fakültelerine yatay geçiş başvurularının başladığı ifade edilmişti. Merkezi yerleştirme puan ile yatay geçiş başvuruları 1 Ağustos 2017 tarihinde başlayıp 15 Ağustos 2017 tarihine kadar sürecek. Yine kurumlar arası yatay geçiş başvuruları ise 1 Ağustos 2017 tarihinde başlayıp 25 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek.

AÖF YATAY GEÇİŞ NASIL YAPILIR?

2017-2018 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine Yatay Geçiş ile başvuru yapmak isteyen adayların merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvurularını 01 Ağustos – 15 Ağustos 2017, kurumlar arası yatay geçiş başvurularını ise 01 Ağustos – 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapmaları gerekiyor. AÖF yatay geçiş için istenen belgeleri ilgili fakülteye posta, kargo vb. ile göndermeleri gerekiyor. Kargo ya da posta yolu ile belgelerini gönderecekler için adres Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü 26470 Tepebaşı/ESKİŞEHİR.

AÖF YATAY GEÇİŞ İÇİN İSTENİLEN BELGELER

a) Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Formu

b) Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Formu Öğrencinin Yerleştiği Yıldaki LYS/YGS ve ÖSYS Sonuç Belgesi Kayıtlı Olduğu Üniversiteye Ait Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi (son bir ay içerisinde alınmış)

- Kayıtlı Olduğu Üniversitenin Öğrenci İşlerinden Onaylı Ders İçerikleri Not Durum Belgesi (Transkript)

- Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge

- Dönemler İtibari ile Ders Programı Daha Önce Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge (Sadece Merkezi Yerleştirme Puanı ile başvuru yapacak adaylardan istenecektir.)

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Yatay geçiş başvurusu kabul edilen adayların listesi 11 eylül 2017 tarihinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde duyurulacaktır. yatay geçiş başvurusu kabul edilen adayların kayıtları 12-15 eylül 2017 tarihleri arasında aöf bürolarından yapılacaktır. Evrakların eksik olması durumunda başvuru geçersiz sayılacak ve yatay geçiş başvurusu kabul edilmeyen adaylara evrak iadesi yapılmayacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler