HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AÖF yeni kayıt için son şans! AÖF yeni kayıt ne zaman? (Ek süre)

AÖF için yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi yeni kayıt dönemini kaçıranlara yeni bir hak tanınıyor. Peki AÖF yeni kayıt için tanının bu ek süre ne zaman başlayıp ne zaman sona erecek? Ayrıca bu yeni kayıt işlemleri nereden yapılacak? Açık Öğretim Fakültesi'ne yeni kayıt için son şans!

AÖF yeni kayıt için son şans! AÖF yeni kayıt ne zaman? (Ek süre)

Üniversite'yi açık öğretimde okuma hakkı kazananlar için AÖF yeni kayıt dönemi geçmişti ancak Anadolu Üniversite'sinden yeni kayıt dönemini kaçıranlara bir hak daha tanındı. Geçtiğimiz hafta yapılan duyuru ile belirtilen ek sürede gerekli şartları karşılayanlar AÖF'e yeni kayıt yapabilecekler.

AÖF EK YENİ KAYIT DÖNEMİ YARIN BAŞLIYOR

Anadolu Üniversitesinin açıklamasına göre Açık Öğretim ve İşletme fakültelerinde okuma hakkı kazanıp da yeni kayıt dönemini kaçıranlara ek bir süre tanınıyor. Bu ek yeni kayıt dönemi yarın yani 19 Eylül'de başlayacak 25 Eylül'e kadar devam edecek.

AÖF YENİ KAYIT NASIL YAPILACAK?

Yapılan açıklamaya göre AÖF için ÖYSY yeni kayıt aof.anadolu.edu.tr adresinden online olarak gerçekleştirilecek. Öğrenci adaylarının 19-25 Eylül tarihleri arasında kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler