HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BİLSEM sınav sonuç değerlendirmesi açıklandı mı? BİLSEM randevu nasıl alınacak?

BİLSEM sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmeye hak kazanan öğrenciler için BİLSEM randevu bilgileri erişime açıldı. Türkiye çapında on binlerce öğrencinin katıldığı BİLSEM sınav sonuçlarında başarılı olan öğrenciler bireysel değerlendirmeden geçerek özel eğitim almaya hak kazanacak. İşte, BİLSEM sonuçları bireysel değerlendirme bilgileri ve BİLSEM randevu nasıl alınırın detayları...

BİLSEM sınav sonuç değerlendirmesi açıklandı mı? BİLSEM randevu nasıl alınacak?

BİLSEM sınav sonuçlarının ardından bireysel değerlendirme bilgileri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Birçok öğrencinin girdiği sınav sonuçlarının ardından, BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları erişime açıldı. Buna göre sınavdan başarılı not alan öğrenciler, BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçlarının ardından bu eğitimleri almaya hak kazanacak.

BİLSEM SINAV SONUÇ DEĞERLENDİRMESİ

Milli Eğitim Bakanlığı, sınav sonuçlarının ardından BİLSEM bireysel değerlendirme randevusu hakkında duyurusu Bilim ve sanat merkezleri öğrenci tanılama süreceinin 2. aşaması olan bireysel değerlendirme randevuları "e-Okul" sistemi "Sınav İşlemleri" menüsünden yayımlanacak. Veliler, öğrencilerin kayıtlı olduğu okula giderek randevu belgelerini alabilecek. BİLSEM sınav sonuç değerlendirmesi 15.07.2017 tarihinde açıklanacak.

BİLSEM DEĞERLENDİRME SONUCUNU ÖĞREN

BİLSEM NEDİR?
Özel yetenekli öğrencilerin potansiyelini değerlendirmek; topluma daha faydalı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla kurulan plaftorma BİLSEM adı veriliyor. Bilim ve Sanat Merkezleri (Bilsem) sınavına hazırlıktan, kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt aşamasına kadar tüm süreci aşağıda inceleyebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler