HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklardan TEOG soruları için yorumlar: Öğrenciler en çok matematikte zorlandı

TEOG sınavı oturumları henüz bitişini verdi. Sınavın bitmesiyle birlikte öğrenciler sosyal medyada bir sınav değerlendirmesi yaparak sınavın genel durumuyla ilgili bilgi verdiler: Görünüşe göre TEOG’ta matematik soruları epeyce zorlamış TEOG sonuçlarına nasıl yansıyacağı ise Perşembe günü saat 14:00’ta yapılacak duyuruyla belli olacak. TEOG’un matematik soruları öğrencileri epeyce zorladı

Çocuklardan TEOG soruları için yorumlar: Öğrenciler en çok matematikte zorlandı

TEOG’un yaşattığı heyecandan sonra öğrenciler sınavla ilgili yorumlarını ve değerlendirmelerini Twitter hesaplarından paylaşmaya başladılar. Öğrenciler özellikle matematik sorularında zorlandıkları gözlemleniyor, ayrıca Türkçe’nin de ‘beklentilerine göre’ biraz daha kolay olduğunu söylüyorlar.

Öğrenciler ise, soru sayfalarının mizanpajına dikkat çekiyorlar. Özellikle kolay olarak görünen konuların ön sayfalara, en son sayfalara ise matematiğin alınması, sosyal medyada öğrencilerin dillendirdiği tepkilerden bir tanesi.

Ayrıca, TEOG ile ilgili son dakika gelişmeleri ve uzmanların TEOG yorumları, TEOG ile ilgili bilgilendirici açıklamalar TEOG ile ilgili son dakika gelişmeleri ve uzmanların TEOG yorumları, TEOG ile ilgili bilgilendirici açıklamalar #teog sayfalarında yer almaya başladı.

ÖĞRENCİLERE GÖRE TEOG SORULARI

#Teog matematik soruları geçen teoga ve meb kazanımlara göre daha kolaydı ama yapabildik mi? HAHAHAHHAAH NO!


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler