HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hükümet'ten Kurban bayramı açıklaması: Kurban Bayramı Tatili kaç gün olacak belli oldu mu?

Uzun tatil beklentisindeki vatandaşlar Kurban Bayramı kaç gün olacak diye merakla bekliyorlar. 30 Ağustos zafer bayramı ve Kurban Bayramı birleşimi ile 10 gün tatil yapmak mümkün olacak mı? Kurban bayramında tatil süresi ile ilgili olarak Hükümet kanadından ilk açıklama Kültür ve Turizm bakanı Numan Kurtulmuş'tan geldi.

Hükümet'ten Kurban bayramı açıklaması: Kurban Bayramı Tatili kaç gün olacak belli oldu mu?

Kurban Bayramı kaç gün olacak merak edenler, 10 gün olması için dua edenlerin gözü kulağı hükümette. Son olarak Kurban Bayramı kaç gün tatil yapılacağı hususunda Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş bir açıklama yaptı!

KURBAN BAYRAMI KAÇ GÜN TATİL OLACAK?

Numan Kutulmuş, Habetürk'e yaptığı açıklamada Kurban Bayramı tatili için henüz net bir kararın olmadığını belirtti. Belli olmadan da herhangi bir şey söyleyerek ümit vermenin doğru olmayacağını ifade etti. Yani Kurban bayramı tatilini 10 gün yapmayı umut edenler resmi açıklam için bir süre daha beklemeleri gerekiyor.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Hem dini boyutundan ötürü, hem de tatil olması dolayısı ile Kurban Bayramı büyük bir heyecanla bekleniyor. Vatandaşlar bu süreçte, "Kurban Bayramı ne zaman?" sorusuna yanıt arıyor. 2017 yılında Kurban Bayramı arefesi 31 Ağustos Perşembe gününe denk geliyor. Ardından 1 Eylül ise Kurban Bayramı'nın ilk günü olacak. Bayram; 1, 2, 3 ve 4 Eylül tarihlerinde idrak edilecek.

*31 Ağustos Kurban Bayramı Arifesi (Perşembe)
*1 Eylül Kurban Bayramı 1.gün (Cuma)
*2 Eylül Kurban Bayramı 2.gün (Cumartesi)
*3 Eylül Kurban Bayramı 3.gün (Pazar)
*4 Eylül Kurban Bayramı 4.gün (Pazartesi)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler