HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KPSS açıklandı. KPSS sonuçları için tıklayın...İşte ÖABT sınav sonuçları...

Nihayet KPSS sonuçları açıklandı. KPSS ÖABT belli oldu. ÖSYM KPSS sonuçları açıklaması yaptı. Öğretmen adaylarının merak ettiği KPSS sonuçları ya da alan adı ile ÖABT sonuçlarını erişime açtı. 2017 KPSS ÖABT sonuçlarını haberimizden sorgulayabilirsiniz. İşte ÖSYM sonuç açıklama sayfası...

KPSS açıklandı. KPSS sonuçları için tıklayın...İşte ÖABT sınav sonuçları...

KPSS sonuçları açıklandı. KPSS ÖABT sonuçları belli oldu. KPSS sonuçları bugün açıklanmak üzere bekleniyordu. ÖABT sonuçları için süren geri sayım sonunda bitti. KPSS ÖABT sonuçları için bu heyecanlı bekleyiş ise KPSS sonuçları açıklamasıyla bugün bitti. Binlerce öğretmen adayının heyecanla beklediği sonuçlar bugün açıklandı. KPSS ÖABT sonuçlarını aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. Açılan sayfadan TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz ile KPSS ÖABT sonuçları erişiminize açılacaktır.

TIKLA KPSS ÖABT SONUÇLARI SORGULA

ÖABT BELLİ OLDU!

ÖSYM'de yer alan bilgiye göre, KPSS sonuçları 04 Ağustos 2017 tarihinde saat 23.59'a kadar açıklanacak. KPSS ÖABT sonuçları açıklanmasıyla birlikte adaylar sınav sonuçlarına erişebilecek. KPSS sonuçları ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr resmi internet adresi üzerinden açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Peki ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler