HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YDUS sınava giriş belgesi alma! YDUS 207 hangi gün saat kaçta?

YDUS yani Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş sınavı için birkaç gün kaldı. Adaylar sınava giriş belgelerini AİS üzerinden alabiliyorlar. İşte YDUS sınav giriş belgesi alımı ve sınav günü, saati ve sınavda dikkat edilecekler.

YDUS sınava giriş belgesi alma! YDUS 207 hangi gün saat kaçta?

YDUS 2017 yani Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 17 Aralık'ta yapılacak. ÖSYM'nin sınav takvimine göre sınav saat 10.15'te gerçekleştirilecek. Sınavda hem çoktan seçmeli hem de açık uçlu sorular sorulacak.

YDUS 2017'de çoktan seçmeli sorular için 100 dakika, açık uçlu sorular için 60 dakika süre tanınacak. Sınava girecek adayların yanlarında nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı veya süresi geçerli pasaport ile sınava giriş belgesi getirmeleri gerekiyor. YDUS 2017 adayları sınava giriş belgesini aşağıdaki AİS bağlantısından alabilirler.

YDUS 2017 sınava giriş belgesi almak için tıklayınız

YDUS SONUÇLARI NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

17 Aralık'ta yapılacak sınavın sonuçları 12 Ocak 2018'de ilan edilecek ve sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. Adaylar, sınav sonuçları açıklandıktan sonra, tercih işlemlerini ne zaman ve nasıl yapacaklarını ÖSYM'nin resmi sitesinden öğreneceklerdir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler