HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

27 Nisan 2017 Altın Fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşüşe devam mı edecek?

Bugünün altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yükseliyor mu, yoksa düşüyor mu? Güne stabil başlayan altın fiyatları, günün en kritik zamanlarında tekrar düşüşe geçti. Altın fiyatları düşüşe devam mı edecek? İşte 27 Nisan 2017 altın fiyatları.

27 Nisan 2017 Altın Fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşüşe devam mı edecek?

27 Nisan 2017 altın fiyatları güne stabil olarak devam ediyor ancak günün en kritik dilimlerinin yaklaşmasıyla birlikte altın fiyatları düşüşüne devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları ve yarım altın fiyatları, en son 11:00 civarlarında güncellendi ve son duruma göre %85'lik bir farkla düşüşe devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları alışta 232, 84 TL ve yarım altın fiyatları ise 464,23 TL alışta, satışta ise 476, 24 TL'yi buldu. Altının dünki seyrinin dışında, 22 ayar bilezik fiyatları ve ons altın fiyatlarında da dikey düşüş gözlemleniyor.

Altın fiyatları yükselecek mi?

Bugünün altın fiyatları, 26 Nisan altın fiyatlarıyla karşılaştırıldığında daha dikey bir düşüş içerisinde. Hamit altın ve Reşat altın yükselişine devam ederken alım satım oranı daha fazla olan ve genellikle yatırım için kullanılan tam altın ve Cumhuriyet altını düşüşünü engelleyemiyor. Dün kısa süreli bir düşüşten sonra tekrar yükselişe geçen beşli altın fiyatları ise bugün düşüş yaşıyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi, konusuna bakacak olursak; altın fiyatlarının bu hafta sonuna kadar orantılı bir şekilde düşüşe devam edeceği, ancak hafta başında altın fiyatlarının daha farklı bir seyir izleyeceği düşünülüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler