HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İŞGEM’den iş kurmak isteyenlere seminer

Kahramanmaraş’ta, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) "Yerimiz Var, Bütçemiz Dar" başlıklı düzenlediği seminerle girişimci adaylarıyla buluştu.Osmaniye İŞGEM tarafından girişimciler ve iş kurmak isteyenlerin buluştuğu seminer Kahramanmaraş’ta bir otelde düzenlendi.İşini kurmak ya da büyütmek isteyen Kahramanmaraş’taki girişimcilerin kamu ve özel sektör tarafından sunulan finansal destekleri hakkında bilgiler anlatıldı.Katılımcılara, finansal kaynaklara nasıl ulaşacakları konusunda vizyon kazanmaları, ne tür fırsatlara sahip oldukları hakkında bilgi edinmeleri ve bu yönde farklı bir bakış açısı kazanmaları hedefleniyor.Yeni girişimcilerin kuracakları iş yerlerini Osmaniye OSB’de açabileceklerini söyleyen İŞEGEM İl Müdürü Bilgen Gaye Yalpa, “Osmaniye İŞGEM özellikle, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye illerini kapsayan girişimcilere liderlik edecek.

İŞGEM’den iş kurmak isteyenlere seminer

Kahramanmaraş’ta, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) "Yerimiz Var, Bütçemiz Dar" başlıklı düzenlediği seminerle girişimci adaylarıyla buluştu.
Osmaniye İŞGEM tarafından girişimciler ve iş kurmak isteyenlerin buluştuğu seminer Kahramanmaraş’ta bir otelde düzenlendi.
İşini kurmak ya da büyütmek isteyen Kahramanmaraş’taki girişimcilerin kamu ve özel sektör tarafından sunulan finansal destekleri hakkında bilgiler anlatıldı.
Katılımcılara, finansal kaynaklara nasıl ulaşacakları konusunda vizyon kazanmaları, ne tür fırsatlara sahip oldukları hakkında bilgi edinmeleri ve bu yönde farklı bir bakış açısı kazanmaları hedefleniyor.
Yeni girişimcilerin kuracakları iş yerlerini Osmaniye OSB’de açabileceklerini söyleyen İŞEGEM İl Müdürü Bilgen Gaye Yalpa, “Osmaniye İŞGEM özellikle, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye illerini kapsayan girişimcilere liderlik edecek. Genç girişimcileri bünyemizde geliştirmeye büyütmeye çalışacağız. İşletme olarak biz insanlara finansman desteği sağlamıyoruz ama bünyemizdeki girişimcilerin en uygun şekilde, finansman kaynaklarına erişiminde aracılık yapıyoruz. Özellikle genç girişimcilere ilk kuruluş yıllarında ayakta durabilmeleri adına gerekli ofis, eğitim, yönetim gibi destekler veriyoruz. Bu seminerimizde Kahramanmaraş’ta yaptığımız son seminerdir. İnsanların Osmaniye’deki ofisimize gelmeleri gerek. Başvuru formunu doldurmaları yeterli ama İŞGEM bünyesinde yer alabilmeleri için, tüm sektörler yer alabilir ancak, birincisi KOSGEB ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi yönetmeliği gereği İŞGEM bünyesinde kurulacaklar ve Osmaniye OSB’de ikamet edebilecekler” dedi.

İŞGEM’den iş kurmak isteyenlere seminer

İŞGEM’den iş kurmak isteyenlere seminer

İŞGEM’den iş kurmak isteyenlere seminer

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler