HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roko Hediye Üçgeni kazandırıyor!

Isırılarak yenen tek dondurma Roko'da; miskinlere, kaçkınlara ve şaşkınlara özel yepyeni bir kampanya başladı! Ülker Golf Roko'nun çubuklarından çıkan şifreler inanılmaz hediyeler kazandırıyor.

Roko Hediye Üçgeni adıyla gerçekleşen kampanya, her ay 3 farklı kategoride hediyeler sunuyor. "Ben odamı seviyorum arkadaş, odamda oturur, keyfime bakarım" diyenler MISKIN yazıyor; Sony 40" Bravia LCD TV, Sony PS3, Sony Ev Sinema Sistemi, Özel Roko Koltuğu kazanıyor. "Gezmeden yapamıyorum, yerimde duramıyorum" diyenler KACKIN yazıyor süper bir İspanya Tatili kazanıyor. "Ben öyle hemen karar veremem" diyenler de SASKIN yazıyor, hem 10.000 YTL yüklü Bonus Kontör Card kazanıyor, hem de ne yapacaklarına bir karar veriyor.

Roko Hediye Üçgeni'ne katılmak isteyenler, önce hangisi olduklarını seçiyorlar. Sonra Roko çubuğundaki şifre ile birlikte Turkcell 7656'ya SMS atıyor veya www.roko.com.tr adresine girerek çekilişe katılabiliyorlar.

01.05.2008 tarihinde başlayan ve 31.07.2008 tarihinde sona erecek kampanya, 3 ay boyunca kazandırmaya devam edecek. Bununla birlikte, her hafta en çok şifre gönderenlere iPod Touch ve her gün milyonlarca Turkcell Kontör hediye edilecek. Kontör hediyeleri 5, 10, 20, 50 ve 100 kontör olmak üzere değişecek.

Manşet yönlendirme


En Çok Aranan Haberler