HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung Galaxy S9 ve S9 plus özel hediyelerle Turkcell'de

Samsung S9 ve S9 plus'ı satın almak isteyenler, turkcell.com.tr’yi tercih ederek akıllı telefonlarını Samsung Gear Sport akıllı saat hediyesi ile birlikte alıyor

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Samsung'un en yeni akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 plus'ı almak isteyenlere özel kampanya başlattı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, firma, Samsung'un en yeni akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 plus'ı almak isteyenlere özel hediyeler sunuyor. S9 ve S9 plus'ı satın almak isteyenler, turkcell.com.tr’yi tercih ederek akıllı telefonlarını Samsung Gear Sport Akıllı Saat hediyesi ile birlikte alıyor.

Turkcell Platinum müşterileri ise bu hediyeye ek olarak Samsung Gear 360-C200 kameranın da sahibi oluyor. Stoklarla sınırlı hediyeler, peşin ödeme ya da 36 aya varan taksitli alımlarda kullanıcılara sunuluyor.

Samsung Galaxy S9 ve S9 plus, yeni özellikleri resim, video ve emojileri kişiselleştirerek hareketli olmalarını sağlayan Artırılmış Gerçeklikli Emojiler (AR Emoji), saniyede 960 kare çekebilen ultra ağır çekim özelliği ve düşük ışıklarda kaliteli fotoğraf kalitesini sağlayan kamerasıyla dikkat çekiyor.

AKG tarafından geliştirilen stereo hoparlörüyle yüksek ses kalitesi sunmak üzere tasarlanan Galaxy S9 ve S9 plus 360 derece ses etkisi veren Dolby Atmos'u da destekliyor. Sonsuz Ekran tasarım anlayışını sürdüren Super AMOLED ekran, kullanıcının dikkatini dağıtan hiçbir unsura yer vermeyerek seyir keyfini artırıyor. Ayarlanabilir kontrast iyileştirme özelliği sayesinde cihazlar doğrudan gün ışığı altında bile rahatça kullanılabiliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler