HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Lastiği SYRON'dan büyük başarı

Avrupa'nın en büyük karavan dergisi Promobil'in her yıl gerçekleştirdiği bağımsız test sonuçlarına göre kış lastiğinde kalite ve fiyatta en iyi marka SYRON Everest C+ seçildi.

Türk Lastiği SYRON'dan büyük başarı

Dünyaya açılan Türk markası SYRON, dünya devleri ile yarışıyor. Avrupa'nın en büyük karavan dergisi Promobil'in her yıl gerçekleştirdiği bağımsız test sonuçlarına göre kış lastiğinde kalite ve fiyatta en iyi marka SYRON Everest C+ seçildi. Continental, Toyo ve Nokian gibi dünya markalarının yer aldığı 6 lastik markası arasından kalite ve fiyatta en iyi kış lastiği seçilen Everest C+ modeli ile, Syron; lastik dünyasında uluslararası arenada başarı elde eden Türk markası olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Karşılaştırmalı test sonucuna göre Syron Everest C+, en sessiz lastik ünvanı ile maksimum puana ulaşarak, fiyat performans değerlendirmesinde iyi lastik seçildi. 80 km ile yol alınırken ECE R117 ve ISO standartları baz alınarak yapılan ölçümlerde asfalt üzerinde lastik gürültüsü 72.6 dB (A) ölçüldü. Test edilen lastikler içerisinde Syron, en yüksek değeri aldı. Syron Everest C+ ile 100 km / h hızda kuru zeminde seyrederken yapılan ABS fren testinde durma mesafesi olarak 49 m gibi iyi bir değer kaydedildi.

Kış lastiği Syron Everest, Özel silika sırt kauçuk özelliği ile düşük sıcaklıklarda dahi lastik esnekliğini korur. Bu sayede kış mevsiminde daha fazla tutunma ve rahat sürüş imkanı sağlar. Optimum güç dağılımı ile mükemmel bir sürüş konforu gerçekleştirirken yönlü V-Profili ile özel lamel yapısı sayesinde, daha kısa fren mesafesi sağlar. Ani hız artışında, herhangi bir istikrarsızlık olmaz. Yenilikçi Blok Stabilizatörler sayesinde sırt bölgesindeki güç dağılımını optimize eder. Bu da mükemmel kullanım ve dengeli çekiş gücü sağlar. Farklı Desen Dizilim Kombinasyonu ile buzlu ve karlı yolda mükemmel çekiş gücü sağlarken fren mesafesini de kısaltır.

Güçlü Alman teknolojisi ve girişimci Türk ruhu ile Ultra Yüksek Performans Lastiği'nde dünya devleri ile yarışır hale gelen SYRON, 2004 yılında Almanya'da kurulmasının ardından kısa sürede Avrupa'nın tamamına, ardından da dünyaya ihracat yapmaya başladı. Yarış ve spor teknolojisini günlük kullanıma uygun ürünlere dönüştürmeyi başaran SYRON, başta otomobil lastiği olmak üzere, SUV, 4×4, kamyonet (hafif ticari) ve kamyon lastiklerini müşterisiyle buluşturuyor. Avrupa ve dünya standartlarında aldığı başarılı sonuçlar ile premium bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tüm Syron ürünleri Alman uluslararası standartlar sertifikasyon ve denetim kuruluşu TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılmıştır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler