HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnternette efsane olan ilanlar

Bu ilanlar o kadar ilginç ki... Okurken çok şaşıracaksınız

 İnternette efsane olan ilanlar

Bahçelievlerde’ki ev 3 gün önce satıldı. Emlakçı bile eve ilk girdiğinde şaşkınlık içindeydi. Adım atacak yer bulamadığını belirten emlakçı, fotoğraf çekerken bile zorlandım dedi.


Radikal'in haberine göre ev için verilen fotoğrafların tümünde neredeyse her eşyanın üzerinde dantel yada süsleme eşyaları var. Tuvaletteki su bidonunun üzerinde bile dantel işlemeli örtü yer alıyor.


*Lavabonun altında ki bidonun üstünde dantel detayıyla hem dumur etmiş, hem de yarmış ev sahibinin tuhafiye dükkanı varmış galiba.
Nasıl bir anne yaşıyor bu evde. Her bir şeyin üstüne dantel gördüm de böylesini görmedim.


*Acayip "o stickerlar dolaplardan duvarlardan çıkar mi, yoksa yapışır kalır mi han fendi?" diye sormak istiyorum.

gckprenses


*Kaplan deseni halı ve perdeleriyle dekorasyonda son noktaya ulaşılmış. Evde süslenmedik bir santimetrekare bırakmamaya ant içmiş ev sahipleri sanırım. Her yere bir çiçek motifi, taş vs. kondurulmuş.

evet sana bana göre yorucu bir ev ama sahibi belli ki hayat dolu, ruhu cıvıl cıvıl, pozitif bir insan. evin hanımefendisi de minik evini süsleyip püslemiş, kendine renkli bir dünya yaratmış işte.

uncoeurenhiver


Şahsen, banyoda klozetin üzerinde boynundan asılmış gibi duran dev civcive gözümün takıldığı evdir :) klozetin üzerinde, dev bir civciv?

zorlayarak her şeyin bir açıklamasını buldum ama bunun bulamadım, evini kendince çok seven bir tip belli ki :)

paestum


İşte o evden kareler..








'Efsane İlanlar' köşesinde kullanıcılarının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilanlar tıklanma rekoru kırıyor.

"UYGUN FİYATA HONDA CİVİC"

İlan sahibinin yüklediği fotoğraflarda tamamı karlarla kaplı ve plakadan başka hiçbir yeri görünmeyen 1998 model lacivert otomobil, 12 bin liradan satışa sunuluyor. İlana dikkat çekmek için farklı ve yaratıcı yöntemler deneyenler arasına katılan Honda Civic sahibinin bunu özellikle mi, yoksa farkında olmadan mı yaptığı ise bilinmiyor.

Not: Yazım hataları kasıtlı olarak düzeltilmemiştir.


FRANSA'DA KİRALIK MEME!

Fransa'da bir kadın eşcinsel aileler için memelerini internet üzerinden günlük kiraya çıkarttı.

Fransa'da genç bir kadın, internetten verdiği reklamda 'eşcinsel çiftlerin bebeklerini günlük 100 Euro'ya emzireceğini' açıkladı. Basının gündemine oturan olay ülkede büyük bir tartışma başlattı. BBC'nin haberine göre Fransa'da eşcinsel çiftlerin evlenmesine olanak sağlayan yasanın onaylanmasından kısa süre sonra, 29 yaşındaki hemşire, bebeklerin emzirilebilmesi için 'memelerini kiralamaya karar verdiğini' söyledi. 'Burada her şey kiralıktır' sloganıyla Avrupa genalinde kiralama işi yapan e-Loue.com adresindeki internet sitesinde yer alan kiralık meme ilanında "Tamamen sağlıklı, genç bir anneyim. 29 yaşında eğitimli bir hemşireyim. Küçük bebeklerin emzirilebilmesi için memelerimi kiraya veriyorum" ifadeleri yer aldı. Genç kadın, ilanda ayrıca, bir bebeği günde 12 kez emzirebileceğini belirtiyor. İlanı veren kadın şu ana kadar 10 teklif aldığını söyledi. Bunların sadece yarısının ciddi teklifler olduğunu belirten genç kadın, "Diğerleri sapıklardı" dedi.


Bu çadır İzmir Şirince'de yıllar öncesinden üretilmiş ve İmamları tarafından okunup yıllar boyunca saklanmıştır.Sadece bir adet kalan bu ürünü satıyorum! İçinde binlerce defa hatim indirilmiş ve Maya'ların topraklarıyla kutsanmış olan bu çadır içinde güvenli bir şekilde kıyameti atlatmanızı garanti ediyoruz! Siz ve sevdiklerinizle beraber daha nice yıllar görmek istiyorsanız bu çadır ihtiyacınız olan tek şey. Bu çadırı üreten Alimler ona BAB-I CADÜR adını verdi. Çadıra abdestsiz girildiği taktirde garanti kapsamından çıkar ve sorumluluk kabul edilmez!

Ayrıca çadırda bulunan ekstra özellikler;

4 kişilik tek katlı. Tek tentelidir ve üstünde ekstra koruma sağlayan ikince bir tente bulunmaktadır.
Çadır önünde sineklik bulunmaktadır.
O zamanın en iyi kumaşından imal edilmiştir.
Taşıma çantası vardır.
Ebat:211,2 cm e 201,2 cm
Çadır en yüksek teklifi veren kişiye satılacaktır.


Aracım 1977 model olup 1300 motor hacmine sahip bir yer uçağıdır (Benim gözümde). Model yılının 83 yazdığına bakmayın 83`ten aşağısını bilgisayar kabul etmedi. Onun için öyle yazmak zorunda kaldık. ABS, KlİMA, AIRBAG, AÇILIR TAVAN, ALAŞIM JANT, NAVİGASYYON, YOL BİLGİSAYARI gibi özellikleri yoktur. Fakat, direksiyonu, sigara küllüğü, yaylı koltukları ve çakmaklığı vardır. Açılıp kapanabilen camları ve kapı kolları çalışır durumdadır. Komple orıjınal olan aracımda aranırsa birkaç yerde lokal boya çıkabilir. Hatta iyicene didik didik edilirse komple boyalı olduğu ortaya çıkabilir. Yüzeysel boyaların yanısıra bir kaç küflü bölgeye de rastlanılmıştır. Aracın rengi aslen eflatundur. Fabrika çıkışı ise koyu yeşil ile cırtlak mor arası bir şeydir. Bu boyalar zaten o dönemki renoların orijinal boyalarıydı. Bizim elimize geçtiğinde beyazdı. Biz de daha sonra kanunlara uygun olsun diye ruhsattaki yazan renk olan eflatuna boyattık. Fakat renk seçeneğinde aradım bulamadım. Ona yakın bir renk olan Mor seçeneğinin işaretlemek zorunda kaldık.


Çorum kaloriferini 1 yıl önce başka bir araca taktırdığımızdan dolayı şu anda kaloriferi yoktur. Fakat kışın yedek bir aküye bağlı olarak bir elektrikli battaniye iş görebilir. Veya 2.5 litrelik bir kola şişesine sıcak su doldurarak belinize koyabilirsiniz. İmkanlar olmayınca parlak fikirler artıyor haliyle. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmamış olup el yordamıyla eş-dost yardımıyla yapılmıştır. Aracın farları vardır. Fakat uzun ve kısa far diye bir şey olmadığı için geceleyin onunla uğraşmadan direk yola yoğunlaşabiliyorsunuz. Ayrıca farları kapalı konumdayken frene basarsanız fren lambalarının yanında farları da çalışmaktadır. Değişik bir özellik. Diğer arabalarda bulamazsınız. Arabayı hiç kilitlemiyorum. Kimse de içine girmedi şimdiye kadar.Çünkü kilitlesem bile bir çaykaşığıyla açılıyor zaten. Bilenler bilir. Anahtar derdi yok. Kaput ve bağaj anahtarsız açılabiliyor. Bu özellik modelli arabaların çoğunda bile yok. Ayrıca şöför mahalinin yanındaki kısımda ayak koyma yerinde yaklaşık 30 cm çapında bir delik vardır. Bu deliği örtmek için bir mukavva ve çuval kullandım. Yazın deliği açarak doğal klima olarak kullanmaktayım. Yakıtı da etkilemediği için gayet ekonomik. Egzozu delindi. (Şu sıralar koptu kopacak) Baktım güzel ses çıkarıyor. Hiç ellemedim. Çalışınca havalı bir araba gibi ses çıkarıyor. Başkaları egzozdan ses çıkarmak için bir çok paralar harcıyor. Düdük falan taktırıyorlar. Ben bedavadan yapıyorum bunu. Aracımdan gayet memnunum. Muhayyer bir araçtır. (O da ne demekse bir türlü çözemedim. Osmanlıca sözlüğe bile baktım ama işin içinden çıkamadım.) Model yükselteceğimden dolayı satıyorum. Yoksa daha binerdim. 1979 model bir Renault 12 alacağım. bu modeller arası renaultlarla takas yapabilirim.


Aracım özel bir üretimdir...Türkiye de bir eşi daha yok.. kendime baktığım gibi arabama da o şekilde baktım... arabanın 10 bin tl lik + sı vardır.. araba bmw tuning arabadır.. renk olarakta özel bir işlem yapılarak mat rengine gelmiştir dikkat! aracın üstündeki boya değildir... 3500 tl ye mal olmuştur...full + fulllerle kıyaslamayın araç tamamen dolu ve eksiksiz bir araçtır... üzerinde bmw 1 serisi smoke füme taban ledli stop lambası 500 tl ile bmw 1 serisi siyah taban angel far seti 650 tl orijinallerinide verecem ve yine üzerinde çelik bmw mat jant 1500 tl bmw nin orijinal jantlarıda verecem,1000 tl değerinde navigasyon vardır... 81 il harita yüklü şeklindedir...dört mevsim üzerinde sıfır pirelli marka lastikler mevcutdur...eski ranflet lastikler de iyi durumdadır ve yedek olarak yanında verecem...hiç masraf yapmadan binebileceğiniz bir araçtır,aracıma her konuda garanti veririm...tüm periyodik bakımları yeni yapıldı...kısacası kesinlikle masrafsız bir araçtır... zaten düşünürseniz aracım size 40 bin tl ye bile gelmiyor... camlar 1. sınıf amerikan içi görülebilir film cam ile kaplanmıştır... ve son olarak aracımda bulunan 900 tl değerindeki yakıt tasarruf cihazınıda içinde hediye edecem... Araç full orjinaldir..değişeni kazası kesinlikle yoktur...sadece sol ön kapıda çizikten dolayı lokal boya vardır... burada ne kadar anlatsam olmaz aracımı gelin görün derim... takasta aracım 50 bin tl dir...


ARKADAŞLAR KISACASI BU ARABA ŞOFÖRÜN VE YOLCULARIN RAHATLIĞI İÇİN DİZAYN EDİLMİŞTİR. BU ARABA ESKİDE RAHATI VE KONFORU ARAYANLAR İÇİN BİR NUMARA YANİ TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİDİR. ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.


GELELİM ARACI NEDEN SATTIĞIMA; ARACI EŞİNİZE VEDE İLK ARACI OLARAK ALACAKSANIZ, ASLAA ALMAYIN!! HARARET GÖSTERGESİNİN ÖNEMİNE İNANMAYAN BİR EŞİNİZ VARSA, ASLAA ALMAYINN!! DEĞİL EVİN OTOPARKINA, SOKAĞA BİLE GİRERKEN ARABAYI ORADA KİTLEYİP, SİZE ARACI GETİRMENİZİ RİCA EDECEK BİR EŞİNİZ VARSA, ASLAA ALMAYIN!! MAÇLARIN EN HEYCANLI NOKTALARINDA ARABA PARK ETMEK İÇİN KOLTUĞUNUZDAN KALKMAYI SEVMİYORSANIZ, ASLAA ALMAYIN!! BAGAJ KAPAĞINA MONTE EDİLMİŞ STEPNENİN OLDUĞUNU, VE BU STEPNENİN ARKADAKİ ARACA ÇARPMAMASI GEREKTİĞİNİ ANLATAMAYACAĞINIZ BİR EŞİNİZ VARSA, ASLAA ALMAYIN!! ARAÇ EVİMİN ALTINDAKİ KAPALI GARAJA YÜKSEKLİĞİNDEN DOLAYI SIĞMADIĞI İÇİN RAHATIMI KAÇIRMAKTAN VE STRESS YAŞAMAKTAN SIKILDIM. ALAN ARKADAŞA YAPTIĞIM TÜM MASRAFLAR HELALİ HOŞ OLSUN.


Eşine rastlanamayacak bir ETİ PUF! Meraklısına, kolleksiyonculara, yemek isteyenlere... O hayata 1-0 yenik başlayanlardan! O hayata sırtını çevirmişlerden! O güneşi görmek istemeyenlerden! O küsmüşlerden! Fabrika çıkışı kusurlu. Kesinlikle şahsım tarafından paketi açılıp ters çevrilmemiştir. Zaten bilen bilir Eti Pufları açmak hiçte öyle kolay değildir. Yanınızda ya kesici delici bir alet ya da uzun tırnaklı bir arkadaşınız bulunmadığı sürece açması bir hayli zordur. Açtıktan sonra da eski haline getirmek paketi imkansızdır. Ne var ki ben de ters çevirebilirim onu diyenlere hemen imkansızlığını anlatayım: Ankara genelinde her branşta her seviyeye özel ders veren onlarca donanımlı ODTÜlü öğrenciden oluşan ODEV(odtülü ders verenler) çalışanları olarak toplanıp incelediğimizde şunu gördük; Eti Pufun 5.5 cm olan bisküvisinin çapı, paketin 3 cm olan yarı çapından (paketinin de yarım küre olduğunu göz önüne alırsak) büyüktür. Dolayısıyla bisküvisi kırılmadan o paketin içinde ters dönmesi mümkün değildir. Matematik kurallarına aykırı o çevirmeyi kimse yapamaz. Yapılsada Eti Puf fotoğraflardaki gibi kalamaz. Baştan 6. ve 7. fotoğraflarda Pufun marşmelov diye tabir edilen beyaz şekerlemesinin bir miktar ezik olduğu ve bu şekilde ters döndüğü düşünülmüş. Yine ODEV olarak yaptığımız incelemede Puf`un taşınmalar esnasında o bölgeye doğru eğimli durması ve ağırlık merkezi doğrultusunun tam o bölgeden geçmesi sebebiyle oraya yapılan basınçtan ötürü o şekle geldiği anlaşılmıştır. Bu yapılan araştırma da akıllarda soru işareti kalmamasını sağlamıştır.


Bahçeli evi, çiftliği olanlar için bire bir. Apartman dairesinde besleyecekseniz tavsiye etmiyorum. Etlerin basında durur, ters yüz edileceği zaman havlayarak haber verir. Kesinlikle yemeye kalkışmaz.


İşte süper bir ürün ile daha karşınızdayım arkadaşlar ürünümüzden elimizde sadece bir tane bulunmakta yani ilk gelen kapar :) bu şapkayla sokağa çıktığınızda vahşi batıda gibi hissedeceksiniz bakkala silah çekebilir yada motora binip ata binmiş hissiyatını alabilirsiniz evet. videoyu izlemenizi tavsiye ederim fiyat 10tl dir. teşekkürler :)


27-01-2007 Tarihinde alınmış (BAŞARI`dan), bi işe yarar bir telefon ya da PDA olmadığı için hiç kullanılmamış denebilir BENQ P50 telefonumu bütün vereceğim bilgilere rağmen hala alacak birisi varsa satmak istiyorum.


Özellikleri : Bellek Kapasitesi : 1-2-4-8 GB (Önemi Yok Zaten Çalışmıyor) Su Kapasitesi : 0,5 Lt. Pozitif Yönleri 1-Gerektiğinde Kullanıcının Susuzluğunu Giderme 2-Ergonomik ve Kolay Tasarım 3-Portatif ve Kolay Taşıma 4-Kışın Musluk Suyu Soğuk Olmasından Dolayı Tasarruflu Soğutma. Negatif Yönleri Yazın Su Soğutumu İçin Buzdolabı Zorunluluğu


SAHİBİNDEN SATILIK HAYALET!

Pek çok garip şeyin internet üzerinden satıldığını gördük; ama bu kadarını biz bile beklemiyorduk. Evindeki hayaletlerden bıkıp usanınca, ruhlar konusunda uzman bir din adamı çağırdığını ve iki hayaletin 'kutsal su' bulunan iki şişeye hapsedildiğini öne süren Avie Woodbury adlı Yeni Zelandalı kadın, iki hayaleti internetten satışa çıkardı


TradeMe adlı sitede hayaletleri açık artırma ile satışa sunan Woodbury, "Kutsal su ruhların enerjilerini emiyor ve onları bir tür uyku halinde tutuyor. 15 Temmuz 2009'dan beri hiçbir faaliyet olmadı. Bu nedenle onların şişede olduklarına inanıyorum" diyor. Hayaletler için teklif edilen fiyatlar yaklaşık bin 400 doları bulurken, Woodbury sitede "Beni korkuttukları için onlardan kurtulmak istedim. Ama biri onlarla oynamak isteyebilir" diye yazıyor. Woodbury, hayaletlerden birinin kimliğini tespit etmeyi başardığını öne sürüyor. Buna göre hayaletlerden biri 1920'lerde şu anda kendisinin yaşadığı evde ölmüş olan Les Graham adlı bir erkeğe ait. Din adamının kendisine Les'in insanları korkutmayı sevdiğini ama, zayıf bir hayat olduğunu söylediğini anlatan Woodbury, adı açıklanmayan küçük bir kıza ait olan hayaletin ise çok daha güçlü olduğunu söylediğini belirtiyor.


Bir satıcı eBay üzerinden tam teşekküllü bir nükleer sığınak satıyor! Satıcının verdiği bilgilere göre İngiltere'de 1950'li yıllarda soğuk savaş esnasında olası nükleer saldırılara karşı bir gözetme noktası olarak kurulan bu orijinal nükleer sığınak, resmen 1959 yılında kullanılmaya başlandı. 1991 yılına kadar İngiliz ordusuna bağlı 3 görevlinin aktif olarak kullandığı sığınak, daha sonra ihtiyaç olmadığına karar verilmesi nedeniyle kullanılmamaya başlandı.


Benzeri diğer sığınaklarının çoğu yağmalanmış olmasına rağmen bu özel sığınak hala mükemmel durumda görünüyor. İçerisinde masası, sandalyesi, sireni ve özel telefonu hala mevcut...


eBay'in açık arttırmaya çıkan en ilginç ürünlerinden biri, bu sıra dışı çörek olmalı. İnternetten açık arttırmayla çörek satışı da mı olurmuş demeyin; bu çöreğin diğerlerine göre oldukça farklı bir özelliği var: O da üzerindeki yüz ifadesi.


"supportamericanotchina" adıyla satış yapan bir satıcı, saplarında Microsoft yazan ve 80'li yıllardan kaldığı iddia edilen bir güneş gözlüğünü tam 173.000 Dolarlık açılış fiyatıyla satışa sunmuş. Bu satışı ilginç kılan sadece gözlüğün fiyatı değil; satıcı tarafından yapılan inanılmaz açıklama da bir o kadar ilginç. Açıklamaya göre bu gözlük 80'lerde az sayıda Microsoft çalışanına dağıtılmış. Diğer gözlüklerin hepsi kırılmış ve sağlam kalan tek gözlükmüş.


Manava ya da süper markete gider, sebze ve meyve satın alırız. Kimi zaman domates, soğan, biber; kimi zaman da elma, armut ve elbette salatalık... Açık arttırmaya düşen ve resimde gördüğünüz bu ürün, aslında bir salatalıktan başka bir şey değil. Bu salatalığı benzerlerinden ayıran özelliği ise şeklinin bir yılana benziyor olması.


44 yaşındaki Ian Usher kendi halinde bir Avustralya vatandaşıydı. Mali durumu da ortalamanın üzerindeydi. Ne olduysa eşinden ayrıldıktan sonra... Usher, ayrılığın ardından yeni bir hayata başlamayı kafasına koydu ve yeni hayatını kurmak için ihtiyaç duyacağı parayı da "eski" hayatını satarak elde etmeye karar verdi.


Usher'in satışa çıkardıkları şunlar: 420.000 Avustralya Doları değerindeki evi, halı mağazasındaki işi, otomobili (Mazda 929), motosikleti (Kawasaki ZX600R), jet-ski'si (Kawasaki SX650), elbiseleri ve arkadaş çevresi. Ancak açık artırma başladığında, kimsenin ilanı ciidiye almadığından olsa gerek, fiyat bir anda 2.2 milyon Avustralya Dolarına kadar fırladı.


İngiltere'nin güneybatısındaki Somerset bölgesinde yaşayan 39 yaşındaki Neil Banwell, eBay açık artırma sitesinde rastladığı 1980 yapımı Harrier Jump Jet XZ494 model jet uçağa, 20 bin dolar ödeyerek satın adı.


Motorunun olmayışı ve uçuş sistemi ekipmanlarının çalışamayacak duruma gelmesiyle artık iş göremez hale gelen 27 yıllık emektar jetin yeni sahibi Neil Banwell, bu tür uçaklara büyük ilgi duyduğunu belirterek, eBay'deki ilanı görünce dayanamayarak teklif verdiğini ve kazanınca çok mutlu olduğunu söyledi.


eBay'de satılan her ürünün elle dokunulur türde ürün olduğunu söylemek güç; en azından Justin Vames isimli bu yaratıcı fikrin sahibini tanımadan önce buna pek ihtimal vermezdik. Vames, belirli bir ücret karşılığında size farklı bir hizmet sunuyor. Örneğin canınız çok sıkkın ya da birinin size bağırmasını ve kendinize getirmesini istiyorsunuz. O halde Vames'e uğramanızda fayda var; çünkü Vames ufak bir ücret karşılığında size bu istediğinizi fazlasıyla veriyor.


iMac iMac olalı böyle zulüm görmedi. Evet, resimde de gördüğünüz iMac, artık çok farklı bir amaca hizmet veriyor. Monitörü tamamıyle hamster yani sıçan kafesine dönüştürülen iMac de eBay de alıcısını bekliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler