HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014'de bu festivalleri kaçırmayın!

2014 için seyahat planınızı bu festivallere bakmadan yapmayın... İşte dünyanın dört bir köşesinden festivaller...

2014'de bu festivalleri kaçırmayın!

2014 için seyahat planınızı bu festivallere bakmadan yapmayın... İşte dünyanın dört bir köşesinden festivaller...

La Tomatina — Buñol,İspanya.

Ne Zaman: Ağustos'un son Çarsambası Nerede: Buñol, İspanya Neden Gitmelisiniz:Basitçe bir domates fırlatma festivali gibi görünse de bu gelenek 1945'de başlamış. Bol bol müzik, dans ve eğlence var


Kar ve Buz Festivali

Harbin, Çin. Ne Zaman: 5 Ocak – 5 Şubat Nerede: Harbin, Çin Neden Gitmelisiniz: Harbin festivali dünyanın en büyük kar festivali. İnanılmaz heykellere şahit olacaksınız.


Holi

Hint Toplulukları nerelerde yaşıyorsa... Ne Zaman: 27 Mart Nerede: Hindistan, Nepal, Sri Lanka ve göçmen Hintlerin olduğu her yerde. Neden Gitmelisiniz: Holi Festivali aynı zamanda Renk Festivali olarak da biliniyor.


Cascamorras

Baza, İspanya. Ne Zaman: 6 Eylül Nerede: Baza, İspanya. Neden Gitmelisiniz: Yüzlerce İspanyol kendilerini yağa bulayıp ünlü “Virgen de la Piedad,” heykelini çalmaya uğraşıyor...


Karnaval

Venedik, İtalya. Ne Zaman: 14 Şubat – 4 Mart Nerede: Venedik, İtalya Neden Gitmelisiniz: Karnaval 13. yüzyıldan beri süregelen bir Venedik geleneği. Dünyanın dört bir tarafından insanlar buraya akın ediyor...


Up Helly Aa Ateş Festivali

Lerwick, İskoçya. Ne Zaman: Ocak ayın son Salı'sı Nerede: Lerwick, İskoçya Neden Gitmelisiniz: Up Helly As Avrupa'nın en büyük ateş festivali ve gecenin sonunda bir Viking gemisi ateşe veriliyor!


Tomorrowland

Boom, Belçika. Ne Zaman: 27 – 29 Haziran Nerede: Boom, Belçika Neden Gitmelisiniz:Tomorrowland dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden bir tanesi. Her yıl 100,000 turist bu festivale akın ediyor...


Mardi Gras

New Orleans. Ne Zaman: 4 Mart (2014) Nerede: New Orleans, ABD Neden Gitmelisiniz: Boncuklu festivalin ününü zaten duymuşsunuzdur, Yarın yokmuş gibi parti yapmak istiyorsanız tercihiniz Mardi Gras olmalı.


Oktoberfest

Münih, Almanya. Ne zaman: Ekim'in son haftasonu Nerede: Münih, Almanya Neden Gitmelisiniz:Çünkü dünyanın en büyük bira festivali. Şöyle anlatalım, 2013'de tam 96,178,668 dolarlık bira servis edildi.


Albuquerque Uluslararası Balon Festivali

Albuquerque, ABD. Ne Zaman: 5 – 13 Ekim Nerede: Albuquerque, ABD. Neden Gitmelisiniz: Çünkü dünyanın en büyük sıcak hava balon festivali. Up filmini canlı canlı yaşayabilirsiniz.


Karnaval

Rio De Janeiro, Brezilya. Ne Zaman: 28 Şubat – 4 Mart Nerede: Rio de Janeiro, Brezilya Neden Gitmelisiniz: Bol bol müzik, güzel kızlar ve tabii ki samba!


Cooper Hill's Cheese Yuvarlama Festivali

Gloucester, İngiltere. Ne Zaman: 26 Mayıs Nerede: Gloucester, İngiltere Neden Gitmelisiniz: Yüzlerce adamın bir tekerlek peynirin peşinden koşmasını izlemek için tek seçenek.


Cochella

Indio, Kaliforniya. Ne Zaman: 11 – 20 Nisan Nerede: Kaliforniya, ABD Neden Gitmelisiniz: Çölde harika müzik dinlemek ve bir sürü Hollywood ünlüsü görmek için iyi bir seçenek.


Dia De Los Muertos

Nerede Meksikalı varsa... Ne Zaman: 1 Kasım Nerede: Mexico City ve Los Angeles'da Neden Gitmelisiniz: Dia de los Muertos, yani "Ölülerin Günü" ataları yadetmek için kutlanıyor. Muhteşem bir festival...


Boğa Koşusu

Pamplona, İspanya. Ne Zaman: J6 – 14 Temmuz Nerede: Pamplona, İspanya Neden Gitmelisiniz:Adrenalin bağımlısıysanız boğaların önünde koşabilirsiniz. Değilseniz koşan az akıllı insanı izlemek eğlenceli olabilir.


Songkran Su Festivali

Chiang Mai, Tayland. Ne Zaman: 13 – 15 Nisan Nerede: Chiang Mai, Tayland Neden Gitmelisiniz: Görüp görebileceğiniz en büyük su savaşı!


Burning Man

Black Rock City, ABD. Ne Zaman: 25 Agustos – 1 Eylül Nerede: Black Rock City, Nevada. Neden Gitmelisiniz: Çölde parti için harika bir seçenek.


Kırkpınar Yağlı Güreşleri

Edirne, Türkiye. Ne Zaman: 29 Haziran – 5 Temmuz Nerede: Edirne, Türkiye Neden Gitmelisiniz: Çünkü dünyaca ünlü bu festival ülkemizde düzenleniyor. Üşenmeyin gidin...


Wanderlust Yoga Festivali

Oahu, Hawaii. Ne Zaman: 27 Subat – 2 Mart Nerede: Kuzey Kiyisu, Oahu, HawaiiNeden Gitmelisiniz: Yoga sizin için bir hayat biçimiyse Wanderlust sizin Mekke'niz olabilir.


Boryeong Çamur Festivali

Boryeong, Güney Kore. Ne Zaman: 18-27 Temmuz Nerede: Boryeong, Güney KoreNeden Gitmelisiniz: Bir çesit kaplıca festivali. Çamura bulandığınız yer okyanus kıyısı. Kolayca suya girip temizlenebilirsiniz.


Gay Onur Yürüyüsü

San Francisco. Ne Zaman: 28 – 29 Haziran Nerede: San Francisco, ABD Neden Gitmelisiniz: Çünkü dünyanın en büyük Gay Onur Yürüyüşü. Tüm dünyadan LGBT toplulukları ile kaynaşmak için iyi bir fırsat.


Fener Festivali

Pingxi, Tayvan. Ne Zaman: 23 Subat Nerede: Pingxi, Tayvan Neden Gitmelisiniz: Dünyanın en büyük fener festivalinde dilek tutmak için bir sürü fırsatınız olacak.


Glastonbury

Glastonbury, İngiltere Ne Zaman: 25–29 Haziran Nerede: Glastonbury, İngiltere Neden Gitmelisiniz:Harika müzikler dinlemenin yanı sıra çamur banyosu yapabilir, çadırda kalabilir ve gürültüden sağır olabilirsiniz.


LGBT Onur Yürüyüsü

Türkiye. Ne Zaman: 28-29 Haziran Nerede: İstanbul-Beyoğlu, Türkiye Neden Gitmelisiniz:Demokrasi ve insan severseniz eger bu soruyu gözetmeksizin orada bulunmak isteyeceksinizdir...


İstanbul Caz Festivali

Türkiye. Ne Zaman: 01-20 Temmuz Nerede: İstanbul— Türkiye Neden Gitmelisiniz:Cazseverseniz eğer, burada bulunmak için bir değil, birçok sebebiniz var.


Rock'n Coke İstanbul

Türkiye. Ne Zaman: 6-7-8 Eylül Nerede: Hezarfen Havaalanı Büyükçekmece Neden Gitmelisiniz: Türkiye’nin en büyük açıkhava müzik festivalidir. Bu festivale gitmek için birçok neden var...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler