HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

40 yıldır sönmüyor

Brezilya’daki Rio de Janeiro’da 32 farklı kombinasyon ile aydınlatılan İsa Anıtı, Dünya Kupası’na katılan 32 ülkenin milli bayraklarını temsil ediyor.

40 yıldır sönmüyor

Haftanın kareleri: 9-15 Haziran

Brezilya'daki Rio de Janeiro'da 32 farklı kombinasyon ile aydınlatılan İsa Anıtı, Dünya Kupası'na katılan 32 ülkenin milli bayraklarını temsil ediyor.


Pakistan’da sıcaklığın 46 dereceyi göstermesiyle, yerli halkın Punjab bölgesindeki kanalda yüzmek için toplanması böyle görüntülendi.


Türkmenistan’da insanlar Sovyet bilim adamlarının yanlış hesaplaması sonucu oluşan ve 40 yıldır yanmaya devam eden Cehennem Geçidi adlı büyük gaz kraterini ziyaret ediyor.


Atina’da Finans Bakanlığı tarafından işten çıkarılan temizlik işçileri bakanlık dışında yapmaya çalıştıkları protesto sırasında polis tarafından geri püskürtüldü.


İspanyol Rafael Nadal’ın Sırp tenisçi Novak Djokovis’ı malup ettiği Fransız Açık Tenis turnuvasındaki final maçının ardından kupayı kaldırması objektiflere böyle yansıdı.


Komançi soyundan gelen bir Hint asker , kendilerine ait özel bir dil konuşan komançilerin 1944 yılında yerleştikleri Fransa’nın Utah sahilinde dua ediyor.


İsveç Başbakanı Fredrik Reinfeldt’in Avrupa Birliği ve yeni Avrupa Parlementosu hakkında konuşmak için İsveçe davet ettiği Almanya şanşölyesi Angela Merkel, İngiliz başbakanı David Cameron ve Hollanda başbakanı Mark Rutte, Reinfeldt’in yazlığı yakınındaki nehirde görüntülendi.


Dünya Kupası'nda Rusya Belçika ve Cezayir ile karşılaşacak olan Güney Kore’nin formasını giyen bir dalgıç, başkent Seul’deki sardalya akvaryumunda topa vuruyor.


Almanya’da ağaçları devirip yolları harap eden ve en az 6 kişiyi öldüren şiddetli fırtına sırasındaki yıldırım böyle görüntülendi.


İstanbul Bağcılar’da, Lice’de 2 kişinin öldürülmesini protesto etmek için toplanan protestocular ve polis arasında çıkan çatışma arasında kalan tekerlekli sandalyeli adama bir vatandaş yardım ediyor.


Birleşmiş Milletler-Darfur Afrika Birliği Misyon’u tarafından yayınlanan karede, küçük bir kız çocuğu ve annesi,köylerinden kovulan mülteciler için kurulan Darfur’daki Zam Zam kampındaki sığınaklarına doğru yürüyor.


Almanya’daki futbol taraflarının Dünya Kupası açılış maçını izlemeleri için Berlin ‘’Alte Foerstrei’’ stadyumuna kanepeler yerleştirildi.


Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan şehirlerden biri olan Manaus’ta, Brezilya’nın milli renklerine boyanmış eski model bir Volkswagen Beetle...


Fransız sanatçı Paulo Grangeon tarafından yapılan kartonpiyer pandalar Hong-Kong’taki Tian Tan Buddha heykelinin bulunduğu merdivenlerde sergileniyor.


Kurtarma ekipleri Çin’deki fırtınanın ardından suyla kaplı alanda tutsak kalan arabayı hareket ettirmeye çalışıyor.


Bir yaya ve bisikletçi, Porto Seguro’da Dünya Kupası’na katılan ülkelerin bayraklarından oluşturulan gölgeliğin altında...


Şili’de bir öğrenci topluluğunun devletin eğitim reformuna karşı yaptığı protestodan bir görüntü...


Hintli kurtarma ekibi, Surat’ta bir köprünün çökmesiyle göçük altında kalan insanları arıyor.


Brezilya Dünya Kupası açılış töreninde kameralardan birinin lensinin üzerine konan bir kumru...


Hindistan’da Sihizm hayranları Amritsar'daki Altın Tapınağı'nda mum yakıyorlar.


Profesyonel bir futbolcu olan Iya Traore, Paris’e gelen turistler için sokak lambasında top sektiriyor.


Militanların Pakistan'daki Jinnah Uluslararası Havaalanı'na saldırmasının ardından, havaalanından yükselen dumanlar böyle görüntülendi.


Rio de Janeiro’da Arjantinli futbolcu Lionel Messi ve Brezilyalı futbolcu Neymar da Silva Santos Junior’ın önünde futbol oynayan bir genç...


Gazze’de evlerinin dışındaki varilde oyun oynayan Filistinli 2 çocuk... 1milyona yakın Filistinli 1948 Arap-İsrail savaşından beri evlerinden uzaklaştırılmaları üzerine burada yaşıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler