HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abartınca acımasızca eleştirdiler

Ekranın dünya çapındaki ünlülerinden biri sosyal medyadaki sayfasında paylaştığı fotoğraflar yüzünden tepki çekti.

Abartınca acımasızca eleştirdiler

ZENGİNLİK BÖYLE BİR ŞEY

Ekranın dünya çapındaki ünlülerinden biri sosyal medyadaki sayfasında paylaştığı fotoğraflar yüzünden tepki çekti. Kardashian ailesinin ortanca üyesi Kourtney'in hayat arkadaşı Scott Disick, hafta sonu Instagram sayfasında tuvalet kağıdı yerine yerleştirdiği bir tomar doların fotoğrafını çekip takipçileriyle paylaştı.


Bununla yetinmeyen Disick, pahalı saatlerinin, çantalarının ve çantadan taşan dolarlarının fotoğraflarını da çekip sosyal medyadaki sayfasında yayınladı.


30 yaşındaki Disick'in bu paylaşımları internetteki magazin sitelerinde büyük tepki çekti.


Bazı sitelerde bu paylaşımlar "Scott Disick gerçekten çok zarifsin" diye alaya alırken bazıları da "seni sevemeyiz" yorumunda bulundu.


Disick ise bazı internet sitelerinde "utanmaz" diye yorumlanan bu paylaşımlar için "şaka" notunu yazdı. Manken ve oyuncu olan 30 yaşındaki Scott Disick, emlak zengini bir ailenin tek çocuğu.


Kourtney Kardashian ile ilişkisiyle adını duyuran Disick, ailenin reality show'unda da yer alıyor. Kardashian ve Disick'in iki biri erkek diğeri kız iki çocuğu bulunuyor.


Her an göz önünde olan ünlüler kimi zaman öyle acımasızca eleştiriliyor ki... Kiminin sevgilisine yaptığı jest, kiminin evi için yaptığı harcama hemen "görgüsüz işte" damgası yiyebiliyor. İşte bir yandan "yok artık" dedirten bir yandan da "zenginin parası züğürün çenesini yorar" deyişini akla getiren o aşırılıklar.


İşadamı Ali Ağaoğlu, 120 bin lira değerinde bir yatak satın alınca gazetelere de haber oldu.


Kraliyet aileleri ve Hollywood ünlülerinin tercih ettiği Vividus marka yatağın 150 yıllık geçmişi var. At yelesi, pamuk, keten ve yünün dengesiyle üretiliyor.


Yaşam kalitesine önem veren Ağaoğlu " Ne demişler aslan yatağından belli olur, yaşam kalitemi arttıran her şeye yatırım yaparım” demişti.


Eski manken Yüksel Ak'ın çocuklara küçük yaşta ingilizce öğretilmesiyle ilgili düşüncesi bazı arkadaşlarına ters geldi ve kısa süreli de olsa bir tartışma yaşandı.


Oğluna küçük yaşta İngilizce öğretmeyi doğru bulduğunu söyleyen Ak "Ben de çocuğumun erken yaşta bu dili öğrenmesini istiyorum" diye konuştu.


Demet Şener "Çocuklara küçük yaşta İngilizce öğretmek görgüsüzüktür " diyerek bu görüşe karşı çıktı.


Sema Şimşek de oğlunun İngilizce öğrenmesi için yabancı dadı tercih etmediklerini, okul çağına gelince zaten öğreneceklerini söyledi.


Seda Sayan "Hayatımın aşkı" dediği biricik oğlu Oğulcan'a bir doğum günü hediyesi aldı, ortalık birbirine girdi.


Sayan oğluna beyaz bir Audi R8 hediye etti..


Yaklaşık 400 bin liralık bu hediye eleştiri konusu oldu..


Sayan'ın hediyesine ilk tepki Nurgül Yeşilçay'dan geldi. Güzel yıldız bu hediyeyi "görgüsüzlük" olarak nitelendirdi.


"Çocuğu kontrol altında tutmalısın. Ne yazık ki parayı sonradan bulan kişiler, çocuklarına sonsuz para vererek kendini gereken ilgiyi yapmış sayıyor. Oysa çocuğun sevgiye ve ilgiye daha çok ihtiyacı var" diyen Yeşilçay " 19 yaşındaki çocuğun altına Audi, Porsche marka araba verirsen çocuğun hedeflerini yok edersin. Oğulcan'a hayırlı olsun" diye konuştu.


"Ergenliğe girmiş çocuğun altına yüz binlerce liralık araba alırsan bunun adı görgüsüzlüktür. Bu şekilde yetiştirilen çocuklar sonrasında başka tatminler peşinde koşuyor. Psikolojik olarak alt üst oluyorlar" diyerek düşüncelerini açıklayan Yeşilçay'a Sayan'dan gelen cevap ise "Nurgül beni sever öyle şey söylemez" oldu.


Sayan'ın oğluna aldığı pahalı hediyeye bir eleştiri de Demet Akalın'dan geldi.


Akalın, kardeşine 100 bin liralık araba aldığına ilişkin söylentilere sert bir cevap verdi.


Akalın "Ben 100 bin liralık hediye alacak kadar görgüsüz müyüm. Kardeşime ikinci el araba aldım" dedi.


Geçtiğimiz yaz aylarına Ece Erken ile Erdinç Acar arasında yaşanan 'aşk şovu' damgasını vurdu.


İddialara göre Acar, Bodrum'un sosyetik plajlarından birinde Erken ile karşılaştı. Erken, işadamına "Benim için başka ne yaparsın" diye sordu. Bunun üzerine Acar da "Kolumdaki 26 bin Euro'luk saati denize atarım" dedi ve daha cümlesi bitmeden söylediğini de yaptı. Bu iddia bir çok kişi tarafından "görgüsüzlük" olarak nitelendirildi.


Ama, Ece Erken'den bu konuda gecikmeden cevap geldi. Erken "Kim bu kadar görgüsüz olabilir. Yok öyle bir şey" diyerek iddiaları yalanladı.


Galatasaray takımının genç yıldızı Arda Turan'ın adı da bir kaç kez kimi zaman "görgüsüzlük" olarak nitelendirilen aşk jestlerine karıştı.


Bunlardan ilki Turan'ın sevgilisi Sinem Kobal'ın rol aldığı Romantik Komedi filmini rahatça izleyebilmek için Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi'ndeki 140 kişilik salonu kapatması oldu.


Bu habere bazıları "görgüsüzlüğün bu kadarı" diye tepki gösterirken bazıları da "Arda'nın romantik jesti" yorumunu yaptı.


Arda'nın adı bir başka ilginç duruma da karıştı..


İddialara göre Turan, kendi adının ve sevgilisinin adının baş harfleri ile soyadının baş harfinden oluşan bir plaka için Aston Martin kullanıcısı işadamına 110 bir lira teklif etti.


Ancak Fenerbahçeli olduğu konuşulan işadamı bu teklifi reddetti.


Şarkıcı Ceylan bir albümünün tanıtımı sırasında yüzünü ve boynunu Swarovski taşlarla kaplatıp fotoğraf çektirmişti.


Ancak Ceylan'ın pırıltı tutkusu bununla sınırlı değil.


Ceylan, bir kaç yıl önce 50 bin dolara satın aldığı Volkswagen marka minibüsün içini de Swarovski taşlarla süsletmişti..Şarkıcı bu değişiklik için ek 85 bin lira masraf yapmıştı.


Seren Serengil, Beyaz Show'a katıldığı gece üzeri taşlarla süslü bir deri kıyafet giydi...


Bu kıyafeti beğenmeyenler de daha progam yayınlanırken Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde Serengil'i eleştiri yağmuruna tuttu.


Serengil en çok Neslihan Yargıcı, Metin Arolat ve Gamze Topuz'un eleştirilerine kızdı.


Bir şov programına çıktığını söyleyen Serengil "Sıradan olamam.Beni eleştirenler, altlarındaki kokuşmuş jean'lerine baksınlar. Yıllardır aynı jean'leri giymekten koktular artık. Onlar sonradan görme ve benim gibi giyinemedikleri, benim gibi olamadıkları için bunları söylüyorlar. Sekiz yıl aradan sonra tepelerine geldim, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Kıskançlık ve şaşkınlık içerisindeler" diyerek kendisini eleştirenleri 'sonradan görme' olarak nitelendirdi.


Genellikle sivri çıkışlarıyla bilinen Pelin Batu da bir programda Acun Ilıcalı için "sonradan görme" demişti.


Batu, Ilıcalının yarışmasına konuk ettiği Christina Aguilera'ya olan davranışlarını eleştirdi.


Batu "Ne zaman Türkiye'ye çok ünlü bir şahsiyet gelse ona verilen tepkinin inanılmaz böyle sonradan görme, hatta böyle 3. dünya ülkesi kompleksini yansıttığını düşünüyorum. Christina Aguilera'yı televizyonculuk adına buraya getirmek bir yarışma için başarıdır, ama böyle 'I want to kiss you, kiss you' nedir bu? Evet arsızlık" diye konuştu.


Türkiye'nin en ünlü ve zengin iki kadını Pınar Altuğ ve Ebru Şallı Tan, Blackberry firmasının düzenlediği partide dağıtılan bedava telefonlardan çifter çifter alınca eleştiri okları da onlara çevrilmişti. Aynı partide hediye telefon alanlardan biri de Ajda Pekkan'dı.


Sosyetenin ünlü simalarından Selir İmer'in giydiği kürk moda yazarı Melis Alphan tarafından eleştirilince İmer de küplere binmişti.


İmer kendisini “Görgüsüz, cani ve hayvan düşmanı” diyerek eleştiren Alphan'a, Twitter'dan cevap verdi.


Daha sonra da bir dergiyle yaptığı röportajda "Giydiklerim gerçek kürk. Eğer bu konuyu çevreciliğe dönüştüreceksek, ben şimdiden cevabımı vereyim; imitasyon olanların doğaya dönüşümü 400 seneyi buluyor… Gerçeklerin ise yalnızca iki yıl. Allah’ın kurduğu dengeye karşı çıkmak kimseye düşmez. Hayvanların üreme kapasitesinin insanlardan fazla olmasının sebebi var. Bu kadar insan Afrika’da ölürken, aklını çiftlikte yetiştirilen hayvanlara takmak çok da mantıklı değil" diye konuştu.


Belki de Paris Hilton'unki o kadar çok parayla ne yapacağını bilemekten kaynaklanıyor. Ya da belki köpeklerine olan büyük sevgisinden.


Hilton'un yaşadığı malikanenin içinde köpekleri için de bir malikane var..


Üstelik o mini malikane de lüks döşenmiş.


Ünlü şarkıcı Celine Dion, iki yıl önce Florida'da deniz kıyısında bulunan evinin bahçesine havuz yaptırmaya başladığında komşularının tepkisini çekti. Denize sadece bir kaç adım uzaklıktaki evine milyonlarca dolar harcayıp havuz yaptıran Dion, komşularının bahçelerini de inşaat tozuna buladı.


Havuzun çok büyük olduğunu söyleyen komşuları "Havuz değil, evinin bahçesine sanki okyanus yaptırıyor. Kanada'daki tüm ailesi gelse, bu büyük havuzda rahatça yüzebilir. Celine Dion'un görgüsüz biri olduğunu düşünüyoruz" diye konuştular.


Celine Dion ve eşi Rene Angelil'in, 12 buçuk milyon dolarlık evlerinin değerini artırmak için havuz yaptırdıkları ileri sürülmüştü.


Şarkıcı 50 Cent Twitter'da paylaştığı bu fotoğrafıyla hayranlarını şaşırtmıştı.


Tabağın içine koyduğu bir deste paraşı yiyormuş gibi poz veren 50 Cent "İyi yiyorum bebek ve hala açım" mesajını da yazmıştı.


50 Cent'in bu tutumu "görgüsüzlüğün bu kadarı olmaz" yorumlarına yol açmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler