HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD'de dalgalar bile dondu

ABD’nin Massachusetts eyaletinde Şubat ayının başından beri devam eden aşırı soğuklar dalgaların bile donmasına neden oldu.

ABD'de dalgalar bile dondu

ABD'nin Massachusetts eyaletinde Şubat ayının başından beri devam eden aşırı soğuklar dalgaların bile donmasına neden oldu.


Sörfçü Jonathan Nimerfroh, Nantucket şehrinde kısmen donduğu için "lapa” gibi görünen dalgaların sahile vurma anını görüntülemeyi başardı.


Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla ilgili İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Nimerfroh "Sahile gittiğimde ufuk çizgisinin biraz garip göründüğünü fark ettim.


Kumların üzerine çıktığımda sahilden 250-300 metre uzakta okyanusun donmaya başladığını gördüm. O gün ortalama hava sıcaklığı eksi 7 dereceydi ve güney batıdan esen rüzgar çok kuvvetliydi.


Normalde bu koşullar denizi tehlikeli hale getirir ve sörf yapmak için uygun değildir. Ancak denizen yüzeyi donmuş olduğu için dalgalar rüzgarlardan etkilenmiyordu. Mükemmel, lapa kıvamında rüya gibi dalgalar oluşmuştu” dedi.


Haber ajanslarının geçtiği fotoğraflar ABD'nin farklı kentlerinden hayatı durma noktasına getiren karlı havanın yaşamı nasıl etkilediğini gözler önüne seriyor.

Denver


Cape Charles, Virginia


Lexington, Kuzey Carolina


Morgan County, Alabama


Philadelphia


Denver


Colorado


Tennessee


Exmore, Virginia


Michigan gölü, Chicago


Boulder, Colorado


Henrico County, Virginia


Philadelphia

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler