HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun'un sayesinde ünlü oldular

Acun'un sayesinde ünlü oldular

Acun Ilıcalı... Yaptığı her proje ile adından söz ettiren Ilıcalı öyle isimleri hayatımıza kattı ki.. İşte onun sihirli değneği sayesinde ünlü olanlar...


1990 doğumlu Şeyma Subaşı, 2006 yılında Deniz Akkaya ile Top Model adlı yarışmaya katıldı ve adını bu şekilde duyurdu.


İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda okuyan Subaşı, Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Yok Böyle Dans adlı yarışmanın kostüm tasarımcılığını üstlendi.

Bu arada Subaşı ile Ilıcalı arasında bir ilişki olduğu söylentileri ortaya çıktı. Bu söylentiler uzun süre gündemi işgal etti.


Ama ikili bu ilişkiyi ne doğruladı, ne yalanladı. Öyle ya da böyle Şeyma Subaşı magazin gündeminin en çok konuşulan kişilerinden biri oldu.


Var mısın Yok musun sayesinde tanınan isimlerden biri Başak Özer...


1988 doğumlu Başak'ın 'Var mısın Yok musun' serüveni ailesinin yoğun baskıları sonucu olmuş.


Özer bu maratonu "Televizyonda yarışmanın tanıttımlarını gördüm ama pek ilgilenmedim. annem ve babam benim adıma başvuru yapmış. Aslında kamera karşısına çıkmak istemiyordum ancak baskılara dayanamadım. şimdi iyi ki katılmışım diyorum" sözleriyle anlatmıştı.

Özel bir kolejde su balesi hocalığı yapan Özer, yarışma sonrası 71 bin TL'lik ödülün yanı sıra büyük bir şöhretinde sahibi oldu.


Aynı zamanda Senkronize milli takım sporcusu olan Başak Özer, Survivor Kızlar - Erkekler yarışmasında gösterdiği performansla da adından söz ettirdi.


Katıldığı yarışma sonucu hayatı bir anda değişen ve Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Başak Özer, son olarak genç oyuncu Burak Özçivit ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmişti.


Berrin Aktuğ da Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Survivor - Aslanlar - Kanaryalar" yarışmasından sonra ünlendi.

Aktuğ'un babası, Berrin'e iyi bir eğitim aldırabilmek için emekliliğini istedi aile sonrasında İstanbul'a yerleşti.


Aktuğ, Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra sırasıyla; "Kader", "Doktorlar" ve "Baba Oluyorum" dizilerinde rol aldı.

Ancak Survivor yarışması için Panama'ya gittikten sonra ismini daha bir duyurdu ve 2007 yılında Kanal D ailesine katıldı. Aktuğ, şu sıralar Magazin D programının sunuculuğunu üstleniyor.


Var mısın Yok musun yarışmacılarından Evren de yarışma sayesinde kazandığı şöhreti en iyi şekilde değerlendirdi.

Asıl mesleği tarih öğretmenliği olan Evren, uzun yıllar THY'de iletişim dersleri verdi.


Yarışmadan sonra ise onun hayatına bambaşka bir dünyanın kapıları açıldı. 100 bin TL ödül kazanan Evren'e televizyon yapımcılarından teklifler yağmaya başladı.


Teklifleri değerlendiren Evren, yarışmanın ardından bir süre Nergis Kumbasar ile birlikte talk şov yaptı.


Yarışmanın belkide en çok tartışılan isimlerinden biriydi Hakan Hatipoğlu. Çanakkale'de yaşayan ve Türkiye Su Topu Milli Takım oyuncusu olan Hatipoğlu, 1979 doğumlu.

Otomotivci bir baba ile mili yüzücü bir annenin oğlu olan Hakan, beş yaşından beri su topu oynuyor.


Sportmen kişiliği ile Survivor yarışmasına da damga vuran Hakan, Işık Üniversitesi işletme bölümü mezunu.


Yarışma süresinde, sosyal paylaşım sitelerinde adına bir çok gurup kuruldu Hakan'ın.O, Var mısın Yok musun ile yakaladığı şöhreti, program sonrası rol aldığı dizilerle zirveye çıkardı. Kapadokya Düşleri isimli dizi ile izleyici karşısına çıkan Hakan, ve bu camiada kalıcı olduğunu kısa sürede ispatladı.


Yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlenen Hakan Hatipoğlu, şu sıralar Behzat Ç. adlı dizide oynuyor.


Hanzade Durmuş da Var mısın Yok musun yarışmasıyla adını duyurdu.


Hanzade, televizyon serüvenini "İstanbul’da üniversitede okuyordum. Temmuz ayında mezun oldum, İzmir’e döndüm. ‘Var mısın Yok musun’a, Ülkühan 500 bin TL kazandığı zaman başvuru yapmıştım. 500 bin TL sahibini bulunca yarışma bitmişti, benim de ümidim tükenmişti. Bir ay sonra aradılar. İstanbul’a geldiğim günün akşamında ekrana çıktım. Bir günde oldu her şey" sözleriyle anlatmıştı.

Bir süre Yok Böyle Dans'ta sunuculuk yapan Durmuş, daha sonra da Survivor'da aynı görevi üstlendi.


Merve Oflaz da katıldığı yarışma programı adını duyuranlardan. Aslen Rizeli olan yarışmacı Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde okudu.
O Var mısın Yok musun yarışmasına katılış öyküsünü "hayatıma bir renk olsun istedim" sözleriyle anlatmıştı.


Yarışmadan 81 bin TL'lik ödülle ayrılan Merve'nin hayatında Survivor Kızlar Erkekler yarışması ile ikinci bir sayfa açıldı. Survivor başladığı andan itibaren grup kurup istediğini gönderen yarışmacılara karşı tek başına mücadele eden Merve, bir anda televizyon fenomeni oldu.Merve, azimle sürdürdüğü serüveninin sonunda 500 bin TL'lik ödül kazandı.

Daha sonra oyunculuğa adım atan Oflaz, önce Muhteşem Yüzyıl, sonra da Kalbim Dört Mevsim dizilerinde oynadı.


Özge Ulusoy aslında tanınan bir mankendi... Ama Survivor yarışmasıyla kendini daha iyi ifade etme fırsatı buldu. Yarışmadan önce genellikle aşklarıyla, özel hayatıyla gündeme gelen Ulusoy, seyirciye hiç bilinmeyen yönlerini gösterme fırsatı da buldu


Yarışmadan sonra da kariyerinde bambaşka bir yol açıldı. Hem bir programda sunuculuk yapmaya başladı. Hem de bir dizide rol aldı.


Asena da yarışmadan yıllar önce adını duyurmuştu. Ama katıldığı Survivor yarışması sayesinde kelimenin tam anlamıyla yeniden doğdu.

Seyirciye mücadeleci kişiliğini gösterme fırsatı buldu.


Aynı zamanda dans konusundaki ustalığını da bir kez daha gözler önüne serdi.


Hadise de son dönemde müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmıştı. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise, jüride yer aldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla sempati notunu yükseltti.

Hadise, bu yarışmayla bir anlamda başarısını perçinledi.


Genç şarkıcı aldığı ücretle de çok konuşuldu.


Murat Boz da yarışmadan önce sevilen bir şarkıcıydı. Ama O Ses Türkiye sayesinde popülerliğini ve sempatisini ikiye katladı. Boz yarışmayla Türk halkına sempatik, doğal halini gösterme fırsatı buldu.


Bununla beraber bir anda ‘star popçu’ sınıfına yükseldi. Kimi zaman gözyaşlarıyla samimiyetini de gözler önüne serdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler