HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adam Guerra Madonna'ya benzemek için servet harcadı

Bir sanatçıya hayran olmanın sınırı yok... ABD'de Adam Guerra adında bir adam hayranı olduğu Madonna'ya benzemek için 175 Bin Dolar (420 Bin TL) harcadı ve defalarca bıçak altına atmayı göze aldı.

Adam Guerra Madonna'ya benzemek için servet harcadı

MADONNA HAYRANLIĞI YÜZÜNDEN 420 BİN TL HARCADI Bir sanatçıya hayran olmanın sınırı yok... ABD'de Adam Guerra adında bir adam hayranı olduğu Madonna'ya benzemek için 175 Bin Dolar (420 Bin TL) harcadı ve defalarca bıçak altına atmayı göze aldı.


My Strange Addiction (Benim Garip Bağımlılığım) adlı TV programına konuk olan 27 yaşındaki Guerra, son 12 yıl içinde tam 18 kez estetik operasyon geçirerek Madonna'ya benzemeye çalıştığını anlattı. Bu operasyonların maliyeti 75 Bin Dolar.


Ayrıca Madonna'ya tam olarak benzemek için ihtiyacı olan kıyafetlere de yaklaşık 100 Bin Dolar harcadı.


Adam Guerra'nın Madonna aşkı 15 yaşında başlamış.


Genç adam o dönemi şöyle anlatıyor: " 15 yaşındayken Madonna'ya aşık oldum. O benim ruhumla konuşuyordu sanki. Ona benzersem ona olan saygımı ifade edebileceğimi düşünüyordum."


Adam Guerra'nın Madonna hayranlığı bu kadarla da sınırlı kalmadı. Ünlü şarkıcının turnelerinde de görev alan dans eğitmeni Carlton Wilborn'dan dersler de aldı.


Ancak programın ilerleyen bölümlerinde Adam Guerra, hiç beklenmedik bir şey oldu.


Tam kameralar karşısında dans ederken hıçkırıklarla sarsıldı ve sadece Adam Guerra yani kendisi olmak istediğini söyledi.


İşin ilginç yanı, My Strange Addiction adlı program ekibinin sonradan anlattıkları.


Ekip, çekimin yapılmasından bir süre sonra Adam Guerra'nın Madonna'ya benzemek için oluşturduğu gardrobundaki tüm kıyafetleri sattığını ve sevgilisinin yanına taşındığını söylediler.


Adam Guerra'nın annesi de oğlunun durumuna anlam veremediğini söyledi.
























Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler