HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altından ilginç eşyalar

Altın tüm uygarlıkların merakı olmuştur.

Altından ilginç eşyalar

Altın tüm uygarlıkların merakı olmuştur. Altın medeniyetler tarafından maddi öneminin haricinde süs eşyası olarak kullanılmıştır. Günümüzde ise altın merakını çok değişik eşyalarda görmek mümkün. İşte ilginç altın eşyalar..

Altından yüz maskesi

Hem de 24 ayar altından. Bir faydası var mı bilemiyoruz ama bunu yapan güzellik salonu, altın maskesi ile gençleşen cildinizle okula yeniden başlayabileceğinizi iddia ediyor.


Altından haplar

Tabii ki yutmak için değil. Tobias Wong ve J.A.R.K tarafından tasarlanan bu altın hapların tanesi 425 dolar.


Altın elektrikli süpürge

Üstelik elektrikli süpürgenin de bayağı eski bir modeli. Fiyatı 1 milyon dolar olan bu süpürge indirimde 999,999.00 dolara düşmüş. Gerçekten iyi fiyat!


Altın mangal

Ve tam 24 ayar. 164,000 dolar değerindeki bu mangaldan arta kalan yağlar altını berbat mı eder yoksa ona daha lüks bir ışıltı mı sağlar bilemiyoruz.


Altın Tuvalet

Bunu Arap prenslerinin abartılı hayatları hakkında yapılan dedikodularda sık sık duyuyoruz ama şimdiye kadar gerçeğine şahit olmamıştım. Zaten dikkat ederseniz klozetin üstünde görüntü almayınız uyarısı var.


Altın Çikolata

Altının tadının güzel olduğuna dair hiç bir bulgu olmasa da pirinç patlağı yerine altın kullanmak çikolataya keyifli bir çıtırtı verebilir.


Altın Stres Oyuncağı

Siz altından tuvalet kullanıyorsanız tabii ki çocuğunuzda avamlar gibi gökkuşağı renkli, plastik stres oyuncağı ile oynamayacak. 14 ayar altından yapılan ve 99.99 dolar olan bu oyuncak okulda hava atmak için birebir.


32 yaşındaki Hintli zengin Datta Phuge kadınları etkilemek için bir yol düşünürken aklına altından bir tshirt yaptırmak gelmiş. Altın, beyaz kadife ve kristal düğmeler kullanılarak yapılan bu 22,400 dolarlık tshirt eminiz Hintli kızlar üzerinde şok etkisi yaratmıştır.


Altınlı dondurma

1000 dolara tadabileceğiniz bu dondurma 23 ayar altın yaprakları ile servis ediliyor. Kaşık ise hayal kırıklığı yaratıyor, sadece 18 ayar.


Altın Iphone

Ülkemizde çok yakında müteahitlerin elinde görmeye başlayacağımız bu Iphone'un fiyatı 5000 dolar.


Altın Lego

Tam 14,450 dolar değerindeki bu parça külçelerini yaratıcı bir şekilde saklamak isteyenler için ideal.


Altın kredi kartı

Sanırız bu altın, pırlanta ve inci kullanılarak yapılan 100,000 dolar değerindeki kartı pos makinesinden geçirmiyorsunuz, direk gösteriyorsunuz.


Altınlı noodle makarna

Bu gerçekten gereksiz olmuş.


Altın gitar

Jhoseph King tarafından tasarlanan bu gitarlar 18 ayar altın ile kaplı ve fiyatları 1 milyon dolar civarı. Bir Rockstar için para değil tabii.


Altın emzik

14 ayar beyaz altın bu emzik 17,000 dolar değerinde. Belki bebekler için değildir de yetişkinler kolye olarak kullanıyordur diye düşüncelere sevk ediyor.


Altın kurşun kalem

Altın dolma kalem aşina olduğumuz bir şey ama kurşun? Peki ama nasıl açılıyor bunlar?


Altınlı peynir

Kilosu 1000 dolar civarında. Yani bir dilimini 100 dolara yiyebilirsiniz.


Altın 3 tekerlekli bisiklet

Wisa Gloria tarafından tasarlanan ve hangi amaca hizmet ettiği bilinmeyen bu bisiklet için fiyat almak isterseniz kendisi ile irtibata geçmeniz gerekiyor.


Altın otomobil

İste gerçek bir Sarı Mercedes!


Altın Kalaşnikov

Üstelik markası da Versace.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler