HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BEREN SAAT

BEREN SAAT

Öğretim görevlisi olma hayali kurarken oyuncu olan Beren Saat, çok tesadüf olmasa da "Tükiye'nin Yıldızları" yarışmasında keşfedildi. Sonra peş peşe dizi teklifleri aldı. "Hatırla Sevgili"de izlediğimiz Beren Saat, oyunculukta başarılı ve mutlu.

****[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


ABD'li ünlü oyuncu, ilk işinde Ohio eyaletinde atıldı. Electra, bir lunaparkta dansederek para kazanıyordu.

****[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


Aşk-ı Memnu dizisinde Peyker karakteri ile adını duyuran şimdilerde ise "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Mahidevran olarak ününe ün katan Aysan, eskiden spiker olduğunu biliyor muydunuz?


Oscar ödül törenlerinde sunuculuk da yapan Amerikalı ünlü komedyen ve talk showcu De Generes, ilk işinde istiridye kabuğu soyuyordu. Daha sonra da Merry Go Round adlı giysi mağazaları zincirinde satış elemanı olarak çalıştı.


Müşerref Akay'ın da geçmişte pazarlarda iç çamaşırı tezgahı açtığını biliyor muydunuz..Ama sonradan sesiyle şöhrete ulaştı.

****[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, iş yaşamına şarkı söyleyerek ve dans ederek başladı. Ancak, bugün müzikleri ve dansları ile milyonları peşinden sürükleyen Lopez, 20’li yaşlarında, dans ve müzik derslerinin ücretlerini ödeyebilmek için bir hukuk bürosunda çalışmak zorundaydı.

****[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


Yeşilçam'ı bir dönemine damgasını vuran Avcı, bir dönem annesiyle birlikte sigara fabrikasında çalıştı.

****[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


Genç bir kızken babasının baskılarına dayanamayarak evden kaçan Madonna,‘Dunkin Donuts’da kasiyer olarak çalıştı. Ancak dansçılık ve modellik daha fazla para kazanmasını sağladığı için, o yolda ilerlemeye karar verdi.

****[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


Ata Demirer şovmen olmadan önce konservatuarda müzik öğrencisiydi. Ve bir sokak röportajına yakalanmış işte böyle konuşmuştu!

****[**

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


Genç kızların yüreğini titreten bir aktör olmadan önce, Brad Pitt; bir Meksika restoranında müşterilerin otomobillerini park ediyor, büyük bir tavuk kılığına girerek sokaktaki insanları restorana çekmeye çalışıyordu. Ve maalesef hiç dikkat çekmiyordu.


Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Kimbilir belki de ünlü olmasaydı diplomat olacaktı.


Rap müziğinin popüler ismi 50 Cent, gençlik yıllarında, New York’un Queens bölgesinde uyuşturucu satıcılığı yapıyordu. Yaptığı işten nefret ediyordu; ancak geçimini sağlamanın ve hayatta kalmanın yolu, ona göre bu işten geçiyordu.


Yaprak Dökümü'nün Nejla'sı Fahriye Evcen, iki yıl önce tatil için geldiği Türkiye'de kuzeninin ısrarları üzerine Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katılmış. Aydoğan'ın yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırmasından sonra da kendisini ekranlarda bulmuş.


Ünlü komedyen, henüz 15 yaşındayken, evlerinin yakınındaki otomobil lastiği fabrikasında hademe olarak çalışıyordu. Jim Carrey, hafta içi fabrikanın temizliğiyle ilgilenirken; hafta sonları da aynı fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.


Hukuk fakültesi mezunu. Kısa bir süre de avukatlık yaptı


Ailesinin Cambridge'deki restoranında bulaşık yıkayan 25 yaşındaki Ayi Jihu, 100 milyon albüm satarak Çin'in en ünlü şarkıcılarından biri haline geldi.


O da İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin kantininde bağlama çalıp türkü söylerdi. Şimdi müzik dünyasının ünlülerinden biri.


Eğlence endüstrisinin en önemli girişimcisiydi, Walt Disney. Ve o; çocukları eğlendirmeye başlamadan önce, Fransız ordusunda ambulans şoförlüğü yapıyordu. Ancak reşit olmadığı için, ordu, onu işten uzaklaştırmak zorunda kaldı.


Dünyada satış kitapları rekorları kıran ‘The Da Vinci Code’ kitabının yazarı Brown, ‘en çok satan yazar’ olmadan önce, bir lisede İngilizce öğretmeni olarak çalışıyordu.


Dünyanın en zengin erkekleri listelerinin müdavimi olan Donald Trump, gençlik yıllarında, bir soda fabrikasında çalışıyor ve sokaktan topladığı depozitolu soda şişelerini fabrikaya geri götürerek para kazanıyordu. Erken başladığı ticaret onu zirveye taşıdı.


Sinema dünyasının en önemli isimlerinden Clint Eastwood, yoksul bir aileye sahip olduğu için, aktör olana kadar sürekli çalışmak zorunda kaldı. Havuz temizleyiciliği, benzin pompacılığı ve itfaiyecilik; Eastwood’un yaptığı işlerden bazılarıydı.


Ünlü isimler, ekranda gördüğümüzün dışında bakın başka ne işlerle uğraşıyorlar...

















































Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler