HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Birbirinden ilginç kareler

Afganistan'ta bir okul

Birbirinden ilginç kareler

Afganistan'ta bir okul


El bombasının içi


Dünyanın en hızlı arabasının motoru


Hennessey Venom GT 435.31 km/sa hıza ulaşarak karadaki en hızlı araba rekorunu eline geçirdi .


Çinli bilim insanları dünyanın en hafif materyalini geliştirmeyi başardı. Tütlesi havanın sadece 6'da 1'i kadar olan grafen aerojel maddesinin, petrol sızıntılarıyla mücadelede çığır açabileceği belirtildi.


Baltık'taki Batık 1564 yılında gerçekleşen bir deniz muharebesi sonucunda içerisinde bulunan ekipman ve donanma ile birlikte Baltık Denizi'ne batan "Mars” adlı dev savaş gemisinin su altında korunmasına yönelik çalışmalar keşfedildiği 2010 yılından bu yana devam ediyor.


Kuzey Amerika kıtasının Jüpiter'deki büyüklüğü


Bulgar Komünist Partisi Meclisi, Buzludzha Dağı, 1981


Bulgar Komünist Partisi Meclisi Bulgaristan'daki en büyük anıt. Balkan Dağı'ndaki 1441 metrelik Buzludzha Dağı'nda, Bulgar Komünist Partisi'nin öncüsü olanBulgar Sosyal-Demokrat İşçi Partisi'nin kurulduğu Buzludzha Kongresi'nin 90. yıl dönümü için yapılmıştı.


Dünyanın en büyük helikopteri Mil Mi-26. 20 ton kargo taşıyabilen Rus Mil şirketinin imalatı Mi-26 hem sivil hem de askeri amaçlı kullanılıyor.




Sistine Şapeli'nde bir Restorasyon çalışması


Jari Mentulan adlı vücutçu



Çoğu Japon, katana kelimesini genel olarak kılıç anlamında kullanır. Dünyanın en keskin kılıçlarıdır. Japon samurayı tarafından kullanılan, geleneksel tek- yönlü, kıvrık kılıç çeşididir.



Stockholm Metrosu, dünyanın en uzun sanat galerisi olma özelliğine sahip olduğu söylenir.




Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler