HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Böyle intikam olur mu?

Boşanmak kimsenin yaşamak istemeyeceği zor bir durumdur. Bazı insanlar eski eşlerinden o kadar ilginç intikamlar almışlar ki üzücü olaylar olmasına karşın gülmekten kendinizi alamayacaksınız.

Böyle intikam olur mu?

Boşanmak kimsenin yaşamak istemeyeceği zor bir durumdur. Bazı insanlar eski eşlerinden o kadar ilginç intikamlar almışlar ki üzücü olaylar olmasına karşın gülmekten kendinizi alamayacaksınız.

1- Bir adam eşine kendi evinin bitişiğinde bir ev aldı ve kendi evinin balkonuna bu heykeli koydu.


2. Nafaka parasını tamamını bozuk para olarak ödeyen adam da listemizde.


3. Bir kadın, doğum gününde hediye olarak üzerinde '' Doğum günün kutlu olsun İsa XX'' yazan 20 tonluk bir kaya aldı. Bu yaratıcı hediyeyi veren ise belediye başkanlığı yapan eski eşi.


4. Kevin Cotter eski eşinin gelinliğini buna benzer 100 farklı atraksiyonda kullandı.


Myexwifesweddingdress.com (eskieşimingelinliği) adlı bloguna yazan Cotter "İstenmeyen gelinlikle köpek yatağı, buz torbası, objektif temizleme bezi, havlu, yoga minderi, futbol ayakkabısı ve oto temizleme bezi, Darth Wader şeklinde korkuluk dahil olmak üzere 101 çeşit eşya yaptım. Bu meşgale, zor zamanlarımı büyük bir kolaylıkla atlatmama yardımcı oldu. Eşim giderken her şeyi götürmüş, sadece gelinliği bırakmıştı” diyor.


5. Bu adam eski eşiyle tartıştıktan sonra onun evinin mutfağına bir 'fake' bomba yerleştirdi. Bu girişiminden kısa bir süre sonra güvenlik güçlerince yakalandı.


6. Boşanmak üzere olan karısının jakuzisini gübre ile dolduran adam traktörle uzaklaşırken yakalandı.


7. Taub çifti 6 yıl süren pazarlıklar ve binlerce dolar masraftan sonra boşandılar. İkisinin paylaşamadığı köşk arasına duvar çekilerek ikiye bölünüyor.


8. Bir Sırp çiftçi boşandığı eşine mal varlığının yarısını verecek olmasına sinirlenince sahip olduğu her şeyi elektrikli testereyle ikiye böldü. Traktörü bile...


9. Yeni Zelandalı bir kadın ( Rebecca Gibbs) eşiyle boşandıktan sonra ev yapımı bir füzeyle alyansını gökyüzüne yolladı.


10. Üç çocuk babası olan Robin Baker ve eşi ayrılmaya karar vermişti. Karısı bir süre önce evden ayrıldı fakat adam evde yaşamaya devam etti. Kamyon sürücüsü olan adam evine geldiğinde bir şok yaşadı. Eşi evde ne var ne yoksa almıştı. Bu duruma çok sinirlenen adam evine bir pankart astırdı. Bu pankartta '' Bu evi sen soydun. Yalancılığın mahkemede kanıtlandı. İyice çirkinleşiyorsun'' yazıyordu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler