HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Böyle kadın görülmedi!

Gören birçok insan tarafından çılgınlık olarak yorumlanan bu görüntüler Hindistan'da bir çiftin geçim kaynağı...

Böyle kadın görülmedi!

Gören birçok insan tarafından çılgınlık olarak yorumlanan bu görüntüler Hindistan'da bir çiftin geçim kaynağı...


Hindistanlı karı-koca ülkenin en önemli dublörleri olmasının yanı sıra sergiledikleri gösteriler ile görenlerin kanını dondururken bir yandan da bu acımasız gösteriler ile hayatlarını geçindiriyor.


Bhramaramba Budati ülkedeki inanışa göre Prakashan gücü ile kutsanmış bir kadın olarak görülüyor ve eşi Balashankar Budati'nin kafasında tuğla kırmasına ve boğazındaki hindistan cevizini kılıçla doğramasına izin veriyor.


39 yaşındaki ev kadını Bhramaramba Budati kendisindeki Prakashan gücünü keşfettikten sonra bir bakıma ölümsüz olduğuna inanarak dublör kocası ile fotoğraflara yansıyan birbirinden tehlikeli şovları sergilemeye başladı.


Karısının çeşitli bölgelerinde tuğlalar kıran ve elindeki devasa keskin bıçakla karısının çeşitli bölgelerinde hindistan cevizi doğrayan çift bu kan dondurucu görüntüler ile ülkede büyük bir gündem oluşturdular.


Hiçbir şekilde acı ve ağrı hissetmediğini belirten 39 yaşındaki ev hanımı Bhramaramba Budati ülkede yayılan ünü ile bir yandan gösterilerine devam ederken bir yanda aksiyon filmlerinde dublörlük yapmaya başladığını belirtiyor.


İşte inanılmaz kadından inanılmaz kareler...





          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler