HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu rezidans uçuyor

Residence deyince aklılarla lüks evler, rahat bir yaşam ve neredeyse bulutlara uzanan binalar aklımıza geliyor. Peki bu ya bir residence’ın uçabileceği?

Bu rezidans uçuyor

Residence deyince aklılarla lüks evler, rahat bir yaşam ve neredeyse bulutlara uzanan binalar aklımıza geliyor. Peki bu ya bir residence'ın uçabileceği?


Birleşmiş Arap Emirlikleri havayolu firması "Etihad Airlines” yepyeni bir lüks yolcu sınıfı yarattı. Residence Class ismi verilen bu sınıf, içi tamamen özel tasarlanmış Airbus A380 uzun mesafe yolcu uçaklarında mevcut olacak.


Abu Dhabi-Londra gibi uzun süreli uçuşlar için düşünülmüş Residence Class, yolculara bir otel odası konforu sağlayacak. Yolcular uçağa girdiklerinde lüks döşenmiş bir lobi ile karşılaşacaklar. Kabinlerine yöneldiklerinde ise kendi oturma odası olan, yatak odası ve banyosu olan 125 metrekarelik bölümlere girecekler.


Oturma odasında Poltrona Frau derisi ile kaplanmış iki kişilik yatan türden koltuk, 32 inç LCD TV ve özel mini bar bulunuyor. Dokunmatik kontrol ünitesi ile odanın aydınlatması, TV sistemi, pencereden gelen ışık miktarı, koltuk ve masaj sistemi ayarları yapılabiliyor.


Yatak odasında 2 metrelik çift kişilik yatak, 27 inç LCD TV var. Kabinde Panasonic eX3 ses sistemi ve Wi-Fi bağlantı da mevcut.


Tüm bunların üzerine kendi profesyonel hizmetliniz de bulunuyor. Hizmetliler Londra'daki ünlü Savoy Hotel'in eğitim akademisinden mezun kişiler olacakmış.


Tüm bunlar için gözden çıkarmanız gereken miktar ise tek yön olarak 20,000 Dolar... ( silikonvadisi)



Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler