HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu ülkelere giremiyorlar

Uyuşturucu madde, suç faaliyetleri ve bazen sadece söyledikleri bir şeyden ötürü bazı ülkelere girmeleri yasak olan ünlüler bu listede.

Bu ülkelere giremiyorlar

Ünlülerin giremediği ülkeler

Uyuşturucu madde, suç faaliyetleri ve bazen sadece söyledikleri bir şeyden ötürü bazı ülkelere girmeleri yasak olan ünlüler bu listede.


Chris Brown - İngiltere

Rihanna'ya saldırması üzerine tutuklanan Chris Brown'ın İngiltere'ye giriş talebi reddedildi. Çalışma izni alamayan şarkıcı turne ve konserlerini iptal etmek zorunda kaldı. İngiltere'nin 'vatandaş güvenliği' konusunda hassas olduğu biliniyor.


The Beatles - Filipinler

First Lady'nin 1966'da konserleri dolayısıyla ülkelerinde bulunan grubu kahvaltıya davet etmesi üzerine teklifi reddeden grup ülkeden çıkarıldı ve tekrar giriş yapmaları yasaklandı.


Paris Hilton - Japonya

ABD'deki uyuşturucu suçlamaları nedeniyle Paris Hilton'un ülkeye girişine izin verilmedi.


Miley Cyrus - Çin

Gözlerini çekik yapıp çekildiği bir fotoğraf dolayısıyla Çin'e girişi yasaklanan Miley Cyrus'un ülkede videolarının ve filmlerinin gösterimi de yasaklandı.


50 Cent - Kanada

Şarkı sözlerinin şiddet içerikli olması ve bazı suçlardan yargılanmış olması sebebiyle Kanada 50 Cent'in ülkeye girişini yasakladı.


Lady Gaga - Endonezya, Malezya

'Şeytani şarkı sözleri' ve cüretkar kıyafetleri dolayısıyla ülkedeki İslami gruplar tarafından protesto edilen Lady Gaga'nın Endonezya'ya girmesi yasak. Şarkıcı buna ek olarak 'eşcinselliği özendirici şarkı sözleri' sebebiyle Malezya'ya giremiyor.


Alec Baldwin - Filipinler

The Late Show'da David Letterman'la evlilik hakkında konuşurken Filipinli gelinler hakkında yaptığı bir şaka üzerine ünlü oyuncunun ülkeye girişi yasaklandı.


Akon - Sri Lanka

Bir müzik videosunda havuza giren bikinili kadınların arkasında Buddha heykelinin bulunması ünlü şarkıcının ülkeye girişinin yasaklanmasına neden oldu.


Brad Pitt - Çin

1997'de 'Tibet'te 7 Yıl' adlı filmde aldığı rol dolayısıyla Pitt'in Çin'e girmesi yasaklanmıştı.


Snoop Dogg - Birleşik Krallık, Avustralya, Hollanda

Uyuşturucu madde konusu ve geniş suç faaliyetleri dolayısıyla ünlü rap yıldızının toplamda üç ülkeye girmesi yasak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler