HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu uygulamalar her iPhone'a lazım

iPhone'ununuz var veya almayı düşünüyorsanız derlediğimiz bu uygulamara göz atmanızda fayda var.

Bu uygulamalar her iPhone'a lazım

iPhone'ununuz var veya almayı düşünüyorsanız derlediğimiz bu uygulamara göz atmanızda fayda var. iPhone'u iPhone yapan bu uygulamaların birçoğu ücretsiz indirilebiliyor ve cihazdan maksimum fayda almanızı sağlıyor. İşte olmazsa olmaz iPhone uygulamaları...

Hürriyet


Google Maps

Google'ın harita uygulaması Google Maps, özellikle Apple'ın Haritalar uygulamasındaki yüzlerce hatadan kurtulmak isteyen kullanıcılar için ideal bir çözüm. Ancak uygulama Türkiye'den henüz indirilemiyor. Google'dan yapılan açıklamada en kısa sürede Google Maps'in Türkiye'de yayınlanacağı belirtildi. Bu nedenle Google Maps'i beklemekte sonsuz fayda var.

Fiyatı: Ücretsiz


Brewster

Brewster isimli uygulama iPhone, LinkedIn, Facebook, Gmail ve Twitter'da yer alan kontakları aynı çatı altında topluyor ve kullanıcıların daha kolay bir şekilde rehberini yönetmesine imkan veriyor.

Fiyatı: Ücretsiz


Spotify

Spotify İsveçli bir müzik veri akışı servisi olup, aralarında Sony, EMI, Warner Müzik Grubu, The Orchard ve Universal'in de bulunduğu bir dizi seçkin bağımsız plak şirketlerinden seçilmiş müziklerin sınırsızca dinlenmesine izin veriyor.

Fiyatı: Ücretsiz (Premium üyelik aylık 9.99 dolar)


Path

2010 yılında ortaya çıkan Path, fotoğraf ve ileti paylaşım portalı olarak da nitelendirilebilir. Kullanıcılar yakın arkadaşları ve aileleriyle bilgilerini kolayca paylaşabiliyor.

Fiyatı: Ücretsiz


YouTube

Apple'ın iOS 6 ile birlikte kaldırdığı iki Google uygulamasından biri olan YouTube ile geniş bir video ağını elinizin altına koyabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz


Evernote

On-line not defteri olarak da tanımlayabileceğimiz Evernote ile metin, ses, fotoğraf gibi içerikleri kolayca telefonunuza depolayabiliyor ve bu içeriklerinize bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz.

Fiyatı: Ücretsiz


Snapspeed

Gelişmiş bir fotoğraf uygulaması olan Snapspeed ile fotoğraflarınızı kolayca düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz


Instagram

Her ne kadar son günlerde yeni gizlilik anlaşması nedeniyle tartışmalara neden olsa da, iPhone'ların en popüler uygulamalarından biri hiç şüphesiz Instagram... Kullanıcılar fotoğraflarına çeşitli efektler ekleyerek dünya ile fotoğraflarını paylaşabiliyor.

Fiyatı: Ücretsiz


Dropbox

Dropbox ile kullanıcılar telefon hafızalarını kullanmak yerine internet üzerinde ücretsiz depolama alanını kullanarak dosyalarını saklayabiliyor. Bu dosyalara kullanıcılar dilediği yerden de ulaşabiliyor.

Fiyatı: Ücretsiz (2 GB'lık kapasiteye kadar)


Weather Channel

iPhone kullanıcılarının güne başlamadan her daim ihtiyaç duyabileceği uygulamalardan biri de hava durumunu gösteren Weather Channel... iPhone 5'in geniş ekranına göre de optimize edilmiş olan uygulamayı kullandıktan sonra başka bir alternatife ihtiyacınız kalmayacak.

Fiyatı: Ücretsiz


Letterpess

Bir kelime oyunu olan Letterpress boş zamanını değerlendirmek isteyen kullanıcıların göz ardı etmemesi gereken bir uygulama...

Fiyatı: Ücretsiz


Facebook

Herhangi bir açıklama yapmaya sanırız gerek yok; Facebook hesabınız varsa bu uygulamadan başkasını kullanmayı düşünmeyin bile... Üstelik uygulamanın en güncel sürümünde kullanıcıların şikayet ettiği birçok hata da giderilmiş durumda.

Fiyatı: Ücretsiz


Twitter

Twitter'ın mobil uygulaması ile hesabınızı an ve an kontrol edin, fotoğraf paylaşın, takip ettiklerinizi izleyin.

Fiyatı: Ücretsiz


Kindle

Kindle uygulamasıyla Amazon'dan satın aldığınız e-kitapları iPhone'unuzun ekranından okuyabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz


Gmail

Gmail'in gelişmiş özelliklerini de kullanmaya imkan veren uygulamasını iPhone'unuzda bulundurmanızda sonsuz fayda var.

Fiyatı: Ücretsiz


Reedeer

Haberleri sıcağı sıcağına takip etmek istiyorsanız Reeder tam size göre bir uygulama... Haber sitelerinin RSS'lerini toplayan uygulama böylece ilgilendiğiniz haber dallarındaki içerikleri ekranınıza getiriyor.

Fiyatı: Ücretsiz


Fantastical

Fantastical isimli uygulama iPhone'larda bulunan mevcut takvim uygulamasının daha gelişmiş bir sürümü.

Fiyatı: Ücretsiz


Clash of Clans

Oyunseverleri ortaçağın büyülü atmosferine götüren Clash of Clans yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görüyor.

Fiyatı: 1,79 TL


Camera+

Camera+, çekim esnasında birbirinden kaliteli özellikler sunduğu gibi çekim sonrasında da birçok seçeneği kullanıcısına sunuyor. Oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulama ile fotoğraf çekerken ışık ve renk ayarlarını elle düzenleyebiliyorsunuz. İsterseniz fotoğrafa konum bilgisi de ekleyebilirsiniz.

Fiyatı: 1,79 TL


Whatsapp

iPhone'ların en popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp ile ücretsiz olarak arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Fiyatı: 1,79 TL (Yılbaşına kadar ücretsiz)


Foursquare

Kullanıcıların bulundukları lokasyonu paylaşmalarını sağlayan Foursquare ile gittiğiniz yer hakkında diğer kullanıcıların yorumlarını görebilir, arkadaşlarınızın o an nerede olduğunu görebilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz


Facebook Poke

Facebook'un yeni uygulaması Facebook Poke ile kullanıcılar birbirlerine geçici mesaj gönderebiliyor. Örneğin gönderilen bir mesaja 10 saniye ömür biçen kullanıcı mesajı gönderdiğinde karşı tarafta beliren mesaj 10 saniye sonra kendini yok ediyor.

Fiyatı: Ücretsiz


Viber

Kullanıcıların birbirleriyle ücretsiz olarak sesli görüşmelerini sağlayan Viber ile yurtdışında görüşmek istediğiniz arkadaşınızla sınırsız olarak görüşme yapabiliyorsunuz.

* Kullanıcılar internet tarifeleriyle ücretlendirilir


Battery Doctor

iPhone kullanıcılarının en büyük kabuslarından biri şüphesiz şarjın çabuk tükenmesi... Battery Doctor isimli uygulama sayesinde bataryanızı daha verimli kullanmak için tüyolar alabilir, uygulamanın belirlediği yöntemleri izleyerek batarya ömrünü uzatabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler