HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çıplak ünlüler

Çıplak ünlüler

Charlize Theron, Naomi Watts, Demi Moore, Mena Suvari ve Eva Green gibi birçok kadın oyuncunun rol aldığı bu filmler izleyenleri şaşırtmayı başardı. Güzelliklerini yetenekleriyle birleştiren ünlü yıldızların hiçbir yerde bulamayacağınız görüntülerini kaçırmak istemeyeceksiniz.

Ünlülerin çıplak sahnelerini içeren özel foto haber turumuz başlıyor.
**Charlize Theron - 2 Days In The Valley

Faili meçhul cinayetler, kiralık katiller ve uykusuz geçen geceler...**

Los Angles'in San Fernando vadisindeki uyku dolu yatak odaları faili meçhul bir kaç cinayetin ardından uykusuzluğa mahkum olur. Eski bir kocanın ve Roy adında Olimpiyatlara katılmış başarılı bir atletin profesyonelce planlanmış cinayetleri birbirinden farklı karakterdeki bir düzine insan bir araya getirecek tehlikeli bir senaryoya dönüşür.






Öğrencilerin sesini yükseltmeye başladığı, o ünlü 68 Baharı'ndayız. Isabelle ve erkek kardeşi Theo, bohem aileleri tatilde olduğu için Paris'te yalnız kalmışlardır. Matthew isimli Amerikalı bir öğrenciyi evlerine davet ederler. Üçünün de ortak özelliği ise filmlere olan düşkünlükleridir.

Zamanla, konukla aralarındaki ilişki tutkularının peşinden cinselliği tüm yönleriyle keşfedecekleri arzu dolu bir oyuna dönüşür. Dışarıda ise devrim sesini çoktan yükseltmeye başlamıştır.


Demi Moore'un oynamak için o zamana kadar bir kadına verilmiş en yüksek ücreti (15 milyon $) aldığı bu film, Ahlaksız Teklif filmi gibi olsa da yine iyiydi. Filmde Burt Reynolds'da kadroda yer alıyor.


8.yüzyıl Fransasında, ahlaksız bir kadın olan Marquese de Merteuil (Glenn Close) eğlence olsun diye çevresindeki insanların hayatlarıyla oynuyor. Cinsellik, komplo kurma gibi konularda bir uzman olan Vincomte de Valmont (John Malkovich) ile güçlerini birleştiren Merteuil, ondan eskiden kendisini terkeden bir adamın yeni sevgilisini (Uma Thurman) ayartmasını istiyor. Böylece Cecile'in bekareti, kocasıyla evlenmeden bozulacak ve Merteuil amacına ulaşacak. Ancak dünya onlara da herkes için olduğu kadar acımasız davranıyor ve işler bozuluyor.

"Benim Güzel Çamaşırhanem"in ünlü yönetmeni Stephan Frears'ın bu ilk büyük prodüksiyonu, Christopher Hampton imzalı senaryosu ve Philippe Rousselot'un muhteşem görüntü çalışmasıyla seksenli yılların en önemli filmlerinden birisine dönüşüyor.


Gösterildiği yıllarda özellikle Sil’i canlandıran Henstridge’in cazibesi ve yaratık tasarımlarını gerçekleştiren H. R. Giger’ın çalışmalarıyla adından söz ettirmiş b tipi korku-bilimkurgu filmi. Alien serisine olan benzerliği ve özellikle ikinci yarıdan sonra senaryoda aksaklıklar çıkması nedeniyle çok fazla dikkat çekmemiş olsa da türünün ilginç örneklerinden biri Tehlikeli Tür.


1999 yılında En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil beş Oscar kazanan Amerikan Güzeli, Amerikan aile yapısına getirdiği eleştiriler ve peşinde koşulan Amerikan rüyası hayalinin aslında görünüşten ibaret bir yanılsama olduğunu ortaya koyan Sam Mendes imzalı bir çalışma.
































Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler