HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuk oyuncular şimdilerde ne yapıyor?

Yıllar önce Haluk Bilginer ile birlikte oynadığı "Eyvah Babam" adlı diziyle adından söz ettiren Yıldız Asyalı sonunda ortaya çıktı.

Çocuk oyuncular şimdilerde ne yapıyor?

Yıllar önce Haluk Bilginer ile birlikte oynadığı "Eyvah Babam" adlı diziyle adından söz ettiren Yıldız Asyalı sonunda ortaya çıktı.


Uzun süredir ortalarda görünmeyen güzel oyuncu, önceki gün Gümüşlük'te Jazz Beach'te objektiflere takıldı.


Sevgilisi Sertaç Akkaya ile birlikte güneşin ve denizin tadını çıkartan Asyalı'nın keyfi gazetecileri görünce asıldı.


Objektiflere bikinili poz vermek istemeyen genç oyuncu, hemen toparlanarak üstünü giyindi. Asyalı, düzgün fiziğiyle de dikkat çekti.


Cennet Mahallesi, İstanbul'un kenar semtlerini ekrana yansıtıyordu. Yıllar önce ekrana gelen 'Cennet Mahallesi' dansöz Sultan ile yanık sesli kemancı Ferhat'ın aşk hikayesini anlatıyordu.


Başrollerinde Müjdat Gezen, Çağla Şikel, Zeki Alasya ve Alişan'ın yer aldığı Cennet Mahallesi'nin iki küçük çocuğu vardı; Aliş ve Ayşe. Gösteri dünyasına küçük yaşta adım atan Aliş ve Ayşe'nin bugünkü görünümleri herkesi çok şaşırtıyor.


Dizinin çocuk karakterleri bugün gençlik yıllarını sürdürüyor. Cennet Mahalesi'nin afacanları bakın ne hale geldiler..


90'lı yılların ortasında hayatımıza birden Küçük İbo girdi.


Doğuştan gelen yanık sesi sayesinde bir anda şöhretin kapılarını araladı.


İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa konseri sırasında keşfettiği çocuk Türkiye'de kısa sürede ünlendi.


Yine bir programda Hülya Avşar'ın kucağına oturunca bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.


Ardından “İbrahim Tatlıses de okumadı, onun şimdi uçağı var.” diyerek okulu bırakacağını açıklayan Küçük İbo, dönemin Devlet Bakanı Işılay Saygın’ın devreye girmesiyle okuluna devam etmişti.


Küçük İbo büyümeye başlayınca şöhret ışığı daha da parlayacağına sönmeye başladı ne yazık ki..


Yıldızının parladığı günlerde, albümler, diziler yapan, çıkmadığı tv programı, ana haber bülteni bırakmayan sanatçı küçüklükten büyüklüğe geçişiyle birlikte popülerleğini yitirip gözden düştü.


Üniversite eğitimi tamamlayan İbo delikanlı olunca yeniden müzik dünyasına döndü ama eski başarısını yakalayamadı.


Küçük İbo ile aynı dönemde bir çocuk şarkıcının daha yıldızı parladı.


Onun adı da 'Küçük Onur'du.


‘Küçük Onur’ lakaplı Onur Sarıkaya, Mahsum Kırmızıgül'ün desteği ile bir anda şöhreti yakaladı


Albümleri kapışıldı, dizileri reyting rekorları kırdı.


Daha sonra mafya babası Sedat Peker ile görülmeye başlandı ve düzenlenen bir operasyonda gözaltına alındı.


Küçük Onur'un şimdilerde neler yaptığını kimse bilmiyor.


Bazı çocuk yıldızlar, kolay kolay unutulmazlar.


"Amerika serüvenim oldukça keyifliydi. Başka bir ülkede tek başına yaşamayı başarabilmek, herhalde hayatta herkesin bir kere yapması gereken bir şey. Orada bir sürü duvarım yıkıldı, çok fazla kendimle kaldım, büyüdüm."


Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de Aliye dizisinin Arda’sı Ayberk Koçar.


Sanem Çelik, Nejat İşler ve Halit Ergenç’in rol aldığı sevilen dizi Aliye’de Sanem Çelik’in oğlunu canlandıran Ayberk Koçar, o dönemde sevimli halleri ve tavırları ile ilgiyle izlendi.


Sonraları kısa bür süre Pulsar isimli bir dizide başrolde oynadı ama ekran macerası Aliye kadar uzun olmadı.


Bu diziden sonra çok fazla ortalarda görünmüyen Ayberk Koçar, Star’ın yeni dizisi “Benim Hala Umudum Var” dizisinde ortaya çıktı.


Gizem Karaca’nın kardeşi Ali olarak ortaya çıkan Ayberk Koçar, çocuk hallerinden çok uzak, bir delikanlı olarak ortaya çıktı.


2002 yılında çekilen Çocuklar Duymasın'ın çocuk yıldızları büyüdü.


"Çocuklar Duymasın" dizisindeki 'Havuç' karakteriyle tanınan Furkan Kızılay, önceki gün sevgilisiyle birlikte Beşiktaş'taki Yıldız Parkı'nda objektiflere takıldı.


Güzel havayı değerlendirip sevgilisiyle birlikte doğa yürüyüşüne çıkan Kızılay, burada gazetecilerle karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi.


Sevgilisiyle el ele objektiflere yansıyan Kızılay, kendisini görüntüleyen kişilerin gazeteci olduğundan habersiz "Beni niye çekiyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.


Basın mensuplarının "Biz gazeteciyiz" açıklamasıyla şaşkınlığı ikiye katlanan Kızılay, "Burada ne işiniz var. Biz daha önce çekildik zaten" diye konuştuktan sonra yürüyüşüne devam etti.


'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari, görüntüsüyle dizi hayranlarını şaşırtıyor.


Ayşecan Tatari, InStyle Dergisi'ne oyunculuk ve aşka dair fikirlerini paylaştı.


“Oyunculuğa başladığım yılları artık neredeyse hatırlamıyorum bile... İlk dizim annemleydi (Aliye Uzunatağan), onunla aynı sette olmak hoşuma gidiyordu. Ben neredeyse ‘Çocuklar Duymasın’ bittikten sonra farkına vardım bu işi ciddi olarak yapmak istediğimin. Oyunculuk eğitimi için Amerika’ya gittim, 2.5 yıl New York’ta Stella Adler Studio of Acting’de okudum. Şu an kafam, oyunculukla ilgili daha başka bir yerde.”


Dot ekibi 'Festen'i oynuyordu, ben de izlemeye gittim. Murat Daltaban'a, "Ben bir şekilde gelmek istiyorum, ne iş olursa yaparım" dedim. O da, "Gel" dedi. Ondan sonra Dot'a gidip gelmeye başladım ve kısa bir süre sonra 'Sarı Ay' adlı oyunda oynadım. Her haftam oyunla dolu geçiyor. Fiziksel olarak zorlayıcı ve belli bir disiplinde yaşaman gereken bir oyun. Zaten tiyatroda haftada iki gün ekipçe katıldığımız beden derslerimiz oluyor.


"Aşık olduğumu hissediyorum, anlıyorum ve biliyorum sadece. O anda fizyolojik ve psikolojik ne yaşadığıma dair net bir şey söyleyemem. Herhalde ilk başlarda ufak bir panik hali oluyor (gülüyor). Aşkı dolu dolu, büyük, kocaman, saçma, sonuna kadar yaşıyorum. Sekiz aydır aşığım."


Yurtdışındaki Türk okullarında görev alan öğretmenlerin hikayesini anlatan 'Selam' filminin başrol oyuncusu Burçin Abdullah'ı hatırladınız mı? Genç yıldız setlere 10 yaşında adım attı.


Yıllar önce yayınlanan ‘Üvey Baba’ dizisinin küçük oyuncusu Lamia, yani Burçin Abdullah, şimdi 25 yaşında ve çok güzel bir genç kız..


Oyunculuk aşkıyla yollara düşüp Afganistan’a gitti, dizanteri oldu, canlı bomba paniği yaşadı.


İktisat fakültesinden mezun olduktan sonra yetinmeyip Amerika’da ekonomi yüksek lisansı yapan Burçin Abdullah, oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. İşte Burçin Abdullah'ın şöhret yolculuğu...


Burçin Abdullah 1987 doğumlu.


Setlerle henüz 10 yaşındayken tanıştı.


Abdullah, Üvey Baba dizisinde Lamia karakterine hayat verdi.


Kemalettin Tuğcu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizi 2003 yılına kadar Star TV'de yayınlandı. Aynı yıl da Flash TV'de yayınlandı


Burçin Abdullah, dizide acılar içindeki küçük bir kızı oynuyordu. Örgülü saçları, mavi gözleriyle hayata tutunmaya çalışıyordu.


Şemsi İnkaya, Betül Aşçıoğlu, Tunca Yönder gibi tecrübeli yıldızlarla birlikte kamera karşısına geçiyordu Abdullah.Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünü bitiren Burçin Abdullah daha sonra Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Kara İnci, Kollama gibi yapımlarda oynadı.


Sonra Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi için kamera karşısına geçti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler