HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davutoğlu'nun ziyareti öncesi Edirne'de öğrenci derneklerine polis baskını

Trakya Üniversitesi Öğrenci Derneği’nin Edirne'deki binasında, Terörle Mücadele ekiplerince mahkeme kararıyla arama yapıldı.

Davutoğlu'nun ziyareti öncesi Edirne'de öğrenci derneklerine polis baskını

Kapıda iki silahlı polis bekletilen ve 3 saat süren aramalarda, dernek binasındaki bazı pankart ve belgelere el konuldu.


Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, ihbar üzerine mahkemeden arama kararı alarak Talatpaşa Mahallesi, Mehmet Özdemir Sokak üzerindeki Trakya Üniversitesi Öğrenci Derneği binasına geldi. Sokak ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken, iki polis memuru da ellerinde uzun namlulu silahlarla kapıda nöbet tuttu.


Binanın 3'ncü katında bulunan dernekte TEM şubesi ekiplerince arama yapıldı. Dernek yöneticisi üniversite öğrencilerinin de hazır bulunduğu 3 saat süren aramalar sonucunda bazı pankart ve belgelere el konulduğu belirtildi.


Derneklerinde arama yapıldığını duyarak gelen üye öğrenciler içeri alınmadı. Arama sonucu el konulan evrak, belge ve pankartlar polis aracına taşınırken, herhangi bir gözaltıalmadı.


BAŞBAKAN GİDECEK
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Aralık günü genişletilmiş İl başkanları toplantısı için Edirne'ye gelecek. Bu nedenle polis kentte şimdiden güvenlik önlemlerini arttırdı. Güvenlik güçleri Başbakan Davutoğlu'nun gelişi öncesinde toplantılar yaparak alınacak tedbirleri görüşüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler