HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dikkat vertigo hastaları bakmasın!

27 yaşındaki Fransız fotoğrafçı Romain Jacquet Lagreze’in Hong Kong’un gökdelenlerinden çektiği fotoğraflara vertigo hastaları bakmasın!

Dikkat vertigo hastaları bakmasın!

27 yaşındaki Fransız fotoğrafçı Romain Jacquet Lagreze'in Hong Kong'un gökdelenlerinden çektiği fotoğraflara vertigo hastaları bakmasın!


Dört yıldan uzun süredir Çin Halk Cumhuriyeti'nde yaşayan Fransız fotoğrafçı Lagreze,fotoğraflarıyla Hong Kong'u gökdelenlerin gözünden görmemizi sağlıyor. En sevdiği fotoğraflarını Hong Kong'un batısında ve Kwai Tsing bölgesinde çektiğini söylüyor.


Gökdelenlere olan ilgisini Hong Kong'un genel yapsına bağlayan Lagreze "İlk refleks kameramı buraya geldikten sonra aldım. Bu şehir insanda fotoğraf çekmeyi isteği uyandırıyor. Şehrin, yüksek mimari yapılar ve dolu dolu kent hayatıyla çevrili oluşu, gökdelen fotoğraflarına yönelmemin en büyük sebebi ” diyor.


Çekimlerinde derlediği ilk kitabından çok iyi geri dönüşler aldığını söyleyen Lagreze, " 2013'ün nisan veya mart ayında fotoğraflarım internete düştü ve bir anda ünüm virüs gibi yayılmaya başladı. Dünyanın her yerinden basın mensupları benimle iletişime geçmeye çalıştı.


Şimdi fotoğraflarım;İngiltere, Fransa, İspanya gibi pek çok ülkenin yayınevlerinde sergileniyor ” diyor. Fotoğrafçı, geçen ay çıkardığı ikinci kitabı ‘Vertical Horizon 2nd Edition'da, fotoğraflarına olan ilginin çok büyük etkisi olduğunu söylüyor. "Hong Kong gibi çok hızlı gelişen ve değişen bir kentte ilham kaynaklarının sonu yok”.




          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler