HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dizi yıldızlarının şok eden değişimi!

Dizi yıldızlarının şok eden değişimi!

Bu uzun saçlı genç adam size de bir yerlerden tanıdık geldi mi...


Salih Bademci, Serdar Akar'ın yönettiği Barda filminde uzun saçlarıyla rol almıştı.


Genç oyuncu Elveda Rumeli adlı dizide de rol almıştı.


Salih Bademci'yi şu sıralar Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Hakan rolünde izliyoruz.


Bu oyuncuyu da iki yılır çok izlenen bir dizide bambaşka bir görüntüyle izliyoruz.


Tiyatro deneyimi de olan Gencer'i TV seyircisi Şaşıfelek Çıkmazı'ndaki rolüyle tanıdı.


Uzak'taki rolüyle 14. Ankara Film Festivali'nde en iyi yardımcı kadın oyuncu, Sekizinci Saat ile yine Antalya'da en iyi kadın oyuncu ödülünün de aralarında bulundğu pek çok ödülün sahibi Gencer.


Ünlü ismi Hanımın Çiftliği dizisinde Güllü'nün annesi rolünde de izledik


Ali Düşenkalkar da binbir surat oyunculardan biri.


Tiyatro kökenli oyuncu rol aldığı her yapımda birbirine hiç benzemeyen karakterleri canlandırıyor.


Ali Düşenkalkar Hanımın Çitfliği'nde Kabak Hafız rolünü üstlendi


Deneyimli oyuncu Erdal Özyağcılar da kelimenin tam anlamıyma ekran önünde seyircilerin karşısında olgulaştı.


Milyonlarca izleyici onu Bİzimkiler dizisiyle tanıdı.. O zamanlar saçlarında bir kaç tel ak vardı..


İki sezon Elveda Rumeli'de rol aldı Özyağcılar.


Şu sıralarda Karadağlar dizisinde acımasız birbabayı canlandırıyor.


Bu fotograftaki iki ünlüyü tanıyabildiniz mi? Sol baştaki genç, 1970'lerden bu yana TV ekranlarında. En sağdaki uzun boylu gencin bir zamanlar basketbol sahalarıın yıldızı Efe Aydan olduğunu söylersek kardeşinin kim olduğunu da hemen bulacaksınız...


Ege Aydan, önce baleye başladı. Ama hocaları tarafından boyu bale için uzun bulununca Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.


Uzun süre Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptı. Halen aynı kurumda yönetmen kadrosunda.


1974 yılından bu yana tiyatronun yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapıyor. Aydan'ın TV'nin en eski dizilerinden Kaynanalar ile başlayan serüveni şu sıralar Star TV'de yayınlanan Behzat Ç. dizisi ile devam ediyor.


Son dönemin en gözde dizi yıldızlarından biri Ayça Bingöl. Milyonlarca kişi onu TV'deki en önemli rollerinden birini üstlendiği Öyle Bir Geçer Zaman ki'de acılı anne olarak izliyor.


Ama o epey uzun bir zamandır ekranlarda...


1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü`nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları kadrosunda yer aldı. Bana Bir Picaso Gerek oyunundaki rolüyle tiyatroseverlerin hafızasında yer etti.


Bingöl şu sıralar kocası kendisini başka bir kadın için terk edince çocuklarıyla beraber güç bir yaşam mücadelesi veren Cemile rolünde ekrana geliyor.


Bu siyah beyaz fotoğraftaki çocuk tam 6 yaşından bu yana oyuncu...


Bülbül Yuvası filminden sonra Muhsin Ertuğrul'un yönettiği Machbeth ile İstanbul Şehir Tiyatrosu'na katıldı. Şimdi de çok izlenen bir dizide rol alıyor. Nilgün Kasapbaşoğlu, başrolünü Metin Akpınar ile paylaştığı Papatyam dizisiyle ekrana geliyor.


Papatyam dizisinde Kasapbaşoğlu'nun eşini Metin Akpınar canlandırıyor.


Hukuk Fakültesi'nde okuyan Akpınar, Ulvi Uraz Tiyatrosu'nda "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" ile oyunculuğa başladı.


1967 yılında Türkiye'nin ilk kabare tiyatrosu olan Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nun kurucuları arasında yer aldı. Kurulduğu andan itibaren kapanana kadar tiyatronun idari müdürlüğünü yaptı. Birçok filme de imza atan sanatçı, Zeki Alasya ile birlikte oynadığı toplumsal içerikli komedi filmleriyle tanındı.


Bu oyuncunun bu hali belki size çok fazla tanıdık gelmedi... Bu fotoğraftaki ünlü Hanımın Çiftliği'nde kahya Yasin Ağa olarak izlediğimiz Can Kolukısa.


Türk sinemasının önde gelen karakter oyuncularından biri Kolukısa.


Işık Lisesi'ni bitirdikten sonra Sorbonne Üniversitesi Tiyatro Enstitüsü'nde tiyatro öğrenimi gördü. 1953 yılında İstanbul Üniversitesi Gençlik Tiyatrosunda tiyatroya başladı. Cep Tiyatrosu, Oda Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Sahne Z ve Halk Oyuncuları çalıştığı tiyatrolar arasındadır. Oyuncu 1991-1992 yılları arasında Gaziantep Şehir Tiyatrosunda sanat yönetmenliği yaptı.


Bu fotoğraftaki aktörü de Türkiye bir reklam filmiyle tanıdı... Şevket Çoruh, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni bitirdi.


Bir İnternet firmasının reklamlarında oynadığı Kokoreççi tiplemesiyle tanınan Çoruh, bir çok film ve dizide rol aldı.


Şu sıralar Arka Sokaklar'da Komiser Mesut karakterini canlandırıyor.


TV dizilerinde gençlere oyunculuk dersi veren tecrübeli oyunculardan biri de Tomris İncer... 1974 yılından beri profesyonel oyunculuk yapıyor İncer..


Tiyatronun yanısıra sinema deneyimi de var..1995'te Adana Altın Koza Film Şenliği'nde en iyi kadın oyuncu, 2003'te 15. Ankara Film Festivali en iyi yardımcı kadın oyuncu da dahil bir çok ödül kazandı.


Ama milyonların onu tanıması Bir İstanbul Masalı adlı diziyle oldu. Şu sıralar Aşk ve Ceza adlı dizide Şahnur Hanım karakterini oynuyor


Peki ya bu eski fotoğraftaki ünlü oyuncuyu tanıyabildiniz mi..


O oyuncu bugün Ezel adı dizide özlü sözleriyle milyonları ekrana kilitleyen Ramiz Dayı'yı oynayan Tuncel Kurtiz.


Kurtiz tiyatroya 1958 yılında başladı. Türkiye, ABD, İsviçre, Almanya, İsveç, Norveç, Danimarka ve Hollanda’da oyuncu ve yönetmen olarak sürdürdü. Şu sıralar Ezel dizisinde rol alıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler