HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyadan ibretlik görüntüler

İşte üzerinde Allah yazan diğer şeyler. Sizler için derledik

Dünyadan ibretlik görüntüler

Üzerinde 'Allah' yazan yumurta

Tekirdağ’da bir çiftlikte, üzerinde Allah lafzı yazan yumurta görenleri şaşırtıyor. Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen konuyla ilgili olarak, “Yüce Rabbim, Hz. Musa Firavun’dan kaçarken nasıl ki Kızıldeniz’i ikiye böldü yol açtıysa, zaman zaman insanlığa bu tür mucizeler gösterir” dedi.


Merkeze bağlı Nusratlı köyünde tavuk çiftliği bulunan 52 yaşındaki Adnan Arsu’ya bir müşterisi, marketten aldığı yumurtanın üzerinde Arapça olarak Allah lafzının yazdığını söyledi. Çiftlikteki yumurtaları kontrol eden Arsu, çok sayıda yumurtanın üzerinde Allah yazısının olduğunu gördü. Üzerinde Allah yazan yumurtaları alan Arsu, yumurtaları Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen’e gösterdi. Gürlen de yumurtaların üzerindeki kabarıklıkları kalemle çizdi. Gürlen bir yumurta üzerinde 4 kez Allah yazdığını ifade etti.

34 yıldır tavukçuluk yaptığını belirten Arsu, “1979 yılından bu yana yumurta sektöründeyim. İlk defa yumurtaların üzerinde Allah yazısı ile karşılaştım. Bir müşterim bana yumurtaların üzerinde Arapça Allah yazdığını söyledi. Ben de çalışanlarıma yumurtaları takip etmelerini söyledim. Her gün 3-4 tane Allah yazılı yumurta çıkıyor” dedi.


Dünyanın farklı yerlerinde çeşitli nesnelerin üzerinde çıkarak insanları şaşırtan 'Allah' yazısı bu sefer de bir beyin filmi üzerinde görüldü

İzmir'de migren rahatsızlığı şikayeti üzerine gittiği hastanede beyin filmi çekilen Abdulhakim Kaya, sonuçlar eline geldiğinde şaşkınlığını gizleyemedi.
'Allah' yazısı, çocukluğundan beri migren rahatsızlığı bulunan Bayraklı Belediyesi'nde zabıta müdürü olan Abdulhakim Kaya'nın çektirdiği beyin filminde ortaya çıktı.


İlk olarak geçen 2009 yılında hastaneye giden ve çektirdiği filmde yazı ile karşılaşan Kaya, bunun bir tesadüf olduğunu düşünerek evine gitti. Geçen süre boyunca çektirdiği filmlerde bu yazı ile karşılaşan Kaya, bu ilginç olayı paylaşmak istediğini belirtti.

Herhangi bir sağlık sıkıntısının şu an için bulunmadığını belirten Kaya "Allah ve Muhammed yazısını ilk gördüğümde çok şaşırdım. Fakat bunu din adamlarına gösterdiğimde hayretlerini gizleyemediler. Ben yazıları hak edecek bir konumda olmadığımı düşündüm. Geçici bir şey diye sakladım. Ama daha sonra yine aynı yazıyı görünce bu işin bir hikmeti olduğunu düşündüm" dedi.


İbret almak kötü bir olaydan etkilenerek ders almak anlamına gelir. Sizler için hazırladığımız bu haberde ki fotoğraflar ise bize ikinci kez düşünmemiz gerektiğini gösteriyor.



Bal peteği üzerindeki Allah yazısı


Kulakta yazan Allah yazısı


Yine bir bal peteği ve Allah yazısı


Gökyüzünde yazan Allah yazısı


Bu seferki yazı bir patlicanın üzerinde


Balık üzerindeki Allah yazısı


Domates üzerindeki Allah yazısı


Et üzerindeki Allah yazısı


Bu seferki Allah yazısı dağın üzerinde
















          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler