HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyanın en büyük seks festivalleri

Yetişkin filmlerinin Kopenhag’da yasal olduğunu biliyor muydunuz? Eğer alışılmadık mahrem festival fetişizminiz varsa bu festivali listenizin en üstüne yerleştirin.

Dünyanın en büyük seks festivalleri

10.Acayip Kopenhag (Ekim, Kopenhag, Danimarka)

Yetişkin filmlerinin Kopenhag’da yasal olduğunu biliyor muydunuz? Eğer alışılmadık mahrem festival fetişizminiz varsa bu festivali listenizin en üstüne yerleştirin. Bu festivalde amaç fetişizmi, alışılmadık cinsel davranışları keşfetmek.


9.Folsom Sokağı Fuarı (Eylül, San Francisco, Kaliforniya)

Bu festival muhtemelen fetişizm ve benzer etkinlikler üzerine New York, Berlin ve Toronto’daki benzerleri arasında en büyüğü. Eğer bir garipliğiniz ya da kaşınan bir yaranız varsa bu festival fantezilerinizi karşılayacaktır.


8.Aşk Töreni (Temmuz, Berlin, Almanya)

Bu festival,aslında seks etkinliği olmayan en büyük seks etkinliğidir. Teknik olarak bu festival beraberliğin anlamını, barışı, aşkı ve Doğulu ve Batılı Almanların Berlin Duvarı’ndan sonra tekrar birlikte olmasını kutlayan bir teknoloji festivalidir.


7.Seks Fuarı (Eylül, Capetown, Johannesburg, Güney Afrika)

Seks fuarı erotik yazılarla cinsel ufkunuzu geliştirmeyi amaçlar. Cinsellik ve yaşam tarzı fuarının, diğer festivaller diğer festivaller içimde, Sidney Avustralya’da bir örneği olacak kadar akıl almaz bir saygınlığı ve popülaritesi vardır.


6.Çıplaklık Töreni (Temmuz, Roselawn, Indiana)

İndiana’nın vahşi muhafazakarlığında her yıl gerçekleşen bu festivalin sponsoru, ülkenin en acayip yerlerinden biri olarak gösterilen Roselawn yakınlarında, çıplaklar oteli olarak bilinen bir oteldir. Aynı zamanda otelde festivalle bağlantılı çeşitli aktiviteler düzenleniyor.


5.Kutemajrvi Seks Festivali (Temmuz, Kangasniemi, Finlandiya)

Finlandiya erotik kutlamalar için uygun olmayan bir adres gibi görünebilir, fakat bu festival cinsel unsurların üstünü kapatarak iyi bir saygınlık kazanmıştır. Festival size aklınıza bile gelemeyecek, insanların giyinik y a da çıplak yapabildiği aktiviteler, cinsellik ve seksle ilgili bilgilendirme imkanı sunuyor.


4.Uluslararası Erotik Filmler Festivali (Eylül, Barselona, İspanya)

Bu festivalin amacı cinsel ürünlerle ilgili tabuları yıkmak. Eğer kızarkadaşı olan bir kadınsanız Barselona Eylül’de olmanız gereken yer çünkü özellikle lezbiyen seks şovlarının cezp edici olduğu söyleniyor.


3.Hot d’Or Film Festivali (Mayıs, Cannes, Fransa )

Bu festivale tatsız bir belaltı Cannes sahnesi de denebilir. Dünya’nın en ünlü film festivallerinden birinin yapıldığı yerde yapılmaktadır. Ödüller yetişkin filmleri dünyasının en belaltı filmine verilmektedir.


2.Egzotik Erotik Top (Ekim, San Francisco, Kaliforniya)

Sayısal olarak bakıldığında çok da büyük olmayan bu festival vahşilik olarak bakıldığında yüksek bir sıralamadadır. 25 yıldır her yıl düzenlenen bu festival San Francisco’nun en büyük Cadılar Bayramı öncesi partisidir.


1.Erotik Yazılar (Kasım, Londra, İngiltere)

Dünyanın en büyük erotik festivali olan bu festivalde 230 erotik satıcı satılacak mallarını, erotik takılarla sunar. Yıllık ortalama katılım 50-100 binlerdedir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler